TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mekanik Saat Önerisi / TW Steel

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mekanik Saat Önerisi / TW Steel

Mesaj NightWatch » 21 Eyl 2015, 05:16

Merhabalar,söz ettiğim gibi Orient Racing Automatic tarzında ince fakat kadran olarak büyük mekanik bir saat arıyorum.Orient'in fiyatlarını araştırdım fakat saat bilgim pekte geniş değil birşeyde bulamadım.İlk saatimi alacağım şimdilik 300-500 tl arası bir bütçe belirledim kendime Orient'in fiyatlarıda bu civardaysa veya önericekleriniz,websitesiyle birlikte link atarsanız yada nerden alabileceğim hakkında bilgilendirmede bulunursanız sevinirim.
Hangisi iyidir nereden alınır çok fazla bilgi birikimim yok modasaat üzerinden TW Steel marka bir saat almayı düşünüyordum gsa gibi problemli ve orjinal olmayan saat sattıklarını okudum o yüzden en sağlıklı bilginin tabiki burada geleceğini düşündüm.Kordon,malzeme,renk olarak aklımda bir fikir yok yolladığınız modellerden seçmeyi düşünüyorum.Şimdiden teşekkür ederim :)
Kullanıcı avatarı
NightWatch

Re: Mekanik Saat Önerisi

Mesaj ozanozi » 28 Eyl 2015, 22:49

sanırım bu konuya cevap gelmedi :) ben sana rakuten üzerinden seiko 5 almanı öneririm. burada direkt japon saatçilerle irtibata geçebilirsin 150-300 tl arasında seiko 5 in istediğin tarzda bir modelini bulabileceğini düşünüyorum. sitede japon saatçiler ingilizce konuşabiliyorlar. daha öncede bi kaç saat almıştım gerçekten güzel bir site. 250 tl nin üzerine çıkmamaya çalış aksi takdirde 40 50 tl gümrük vergi kesiyor. kargo japonyadan çıkıyor adresine ise tr de ptt tarafından gönderiliyor. siteden kargonu an be an takip edebilirsin. birde japon saat satıcılarının siteleri japonca sen beğendiğin seiko 5 in seri numarasından yola çıkarak arama yapabilirsin. google danda çeviri yapabilirsin...
Her zaman doğruyu söyle, ama her zaman her doğruyu değil.
Kullanıcı avatarı
ozanozi

Mesaj raven » 29 Eyl 2015, 00:26

Orient ve seiko5 ler iyi tercihler olur :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Ersin12380 » 29 Eyl 2015, 14:19

raven yazdı:Orient ve seiko5 ler iyi tercihler olur :thumbup:

:thumbup: Japon alirsan pisman olmasin.
Kullanıcı avatarı
Ersin12380

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners