platinum yazd覺:20.000 TL'lik platin yada alt覺n bir saat, 20.000 TL'lik 癟elik saatten daha mant覺kl覺d覺r.
Ben ahsen bir saate 15-20.000 hatta 癟ok daha fazlas覺n覺 verecek olursam kasas覺n覺n alt覺n yada platin olmas覺n覺 isterim. Saat benim i癟in ayn覺 zamanda bir m羹cevher.
Eer mant覺k arayacak olursak, tourbillon'a yada baka komplikasyonlara otomobil paras覺 繹demenin mant覺覺n覺 kimse bana anlatamaz.
Bana yazacak bir ey kalmam覺. Ayn覺 kafadan覺z senle.

Konuya dair bir ka癟 kelam etmek gerekirse. Bana sorarsan覺z ki kimse sormuyor ama ben gene de cevap vereyim. Alt覺n saat kullan覺labilir, lakin sar覺n覺n b羹t羹n tonlar覺 hari癟, sadece white gold saatler kullan覺labilir. 襤sterseniz kullan覺n bakal覺m ka癟 trilyon 繹deyeceksiniz

Bir de Mert'in s繹z羹n羹 ettii a覺r saat konusunda ben de kendisine kat覺l覺yorum. A覺r saat ikencedir. Benim de ba覺ma geldi. 襤nce bilekli, t覺r覺 v覺r覺 ilerde masaba覺 癟al覺an zay覺f bir insan da deilimdir. v羹nmek gibi olmas覺n, g羹癟l羹 kuvvetli, hobi olarak u癟urumun kenar覺 dalara t覺rmanabilen biriyimdir, Yine de a覺r saat kullanamad覺m. A覺r saat kullanmak uykusuz kal覺p sabah erkenden ie gitmek gibi bir eydir bana kal覺rsa. Yani b羹t羹n g羹n k繹t羹 hissedebilirsiniz kendinizi
襤kincisi Rolex Day-Date II Rolex'in fiyasko modellerindendir zannedersem