Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Yazd覺klar覺niz beni de 癟ok duyguland覺rd覺.Bende bu g羹zel konuya B羹y羹kbabamin 1972 y覺l覺nda tatil i癟in gittii Beyrut'tan ald覺覺 3 saaten 2sinin resmiyle ekleme yapmak isterim.Saatlerden biri kendisine ait tv kasa olarak Seiko 5 dieri ise babama ald覺覺 onun ilk otomatik saati Citizen Chrono.Babaneme ald覺覺 Zenith ise kuzenim yan覺nda Isvi癟re'de.Gelince resinlerini mutlaka paylaaca覺m.
Otomatik citizen bir saat ve bence ei benzeri olmayan bir saat...maddi deeri deil tabiki manevi deeri hereyden 繹nemli.Burda i癟imi s覺zlatan bir konuyu paylamak istiyorum baz覺 sitelerde baba veya dede yadigar覺 diye ilanlarla 羹r羹nler sat覺lmakta bata da saatler, inanam覺yorum buna. nas覺l bir zihniyet nas覺l bir d羹羹ncedir bu. ayn覺 ey bize yap覺lsa ya da dedemiz bunu g繹rseydi ne hissederdi, kim bilir o saati al覺rken duygular覺 neydi ne d羹羹nceyle alm覺t覺 ve biz ne yap覺yoruz o emanete nas覺l sayg覺 g繹steriyoruz.....