Spesifik beklentileriniz olmadığı kanaatine vararak,büyük size lı ve her giyim tarzına aşağı yukarı uyumlu 300 - 400 tl arası piyasada okadar çok saat seçenek varki.
Ben size casio,orient,citizen belki seiko vs vs markalarından birini seçmenizi tavsiye ederim.Çünkü; bu gibi kaliteli saat markalarının başlangıç fiyatları bu aralıktan başladığı için, düşük kalitedeki markası bilinmedik ancak sadece görsel pazarı olan saatlerin de ederi olmadığı halde kaliteli algısı yaratmak için bu fiyatlara çıkarıldığını satıldığını görüyorum.
Derseniz farklı birşey olsun birinci kriter bilindik bir mağazadan alın(garantisi,distribütörü olur) zira orta sınıf kaliteli kategorisine giren markaların ,saatlerin bile taklitleri mevcut ,bilindik bir mağazadan pazarlık yaparak moda marka saatlere bakabilirsiniz veya mesela nautica veya quantum veya swatch gibi gibi veya foruma bakın ikinci el tisot ve swiss bile bulunabilir.
Nacizane amatör bir saat sever yorumu

.Şimdiden iyi saatler
