TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Silikon Kordon Temini Bilgi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Silikon Kordon Temini Bilgi

Mesaj ckelemc » 15 Mar 2015, 18:36

İyi günler ben ilk otomatik saatimi geçen hafta aldım. Markası Seiko New Black Monster saatten çok memnunum hiç üzmeyecek gibi duruyor.

Amatör olarak yorumlarsam saatin + yönleri 1 haftadır saatte 1 sn sapma olmadı. Görünen bir sapma yok saatin camı ve kasa görüntüsü hoşuma gidiyor. Fosforlu özellikleri çok iyi bence, sade ve hoş bir kadranı var. - yönleri bence yine döner bezilin arasına toz girmesi alışkın olmayanlar için başta ağır gelmesi bence eksi yönleri bu kadar...

İşte saat biraz ağır geldiği için çelik kordonu silikonla değiştirirsem daha bir hafif gelecek gerçi alıştım ancak Aklımda silikon kordon almak var. Acaba seiko monster için kaliteli bir silikon kordon nerden bulabilirim? Cevaplarınız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ckelemc

Re: Seiko Silikon Kordon Temini Bilgi

Mesaj khef » 15 Mar 2015, 19:35

Seiko Turkiye Distributoru Aydin Saat'e sorabilirsiniz. Ya da Amazon ve Ebay gibi sitelerden alabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj ckelemc » 16 Mar 2015, 12:55

Sağolun bakıyorum bulursam hoş birşey fotosunu koyarım
Kullanıcı avatarı
ckelemc

Mesaj tarkani » 16 Mar 2015, 13:05

Monster'ın orjinal silikon kayışının konfor seviyesi çok düşük. İlla ki silikon diyorsanız başka markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

Bence bu saat metal bilezik ile daha iyi duruyor.
Kullanıcı avatarı
tarkani

Mesaj ckelemc » 18 Mar 2015, 20:53

( http://www.binbirsaat.com/20mm-dalgic-m ... u-pmu39692 ) bu kordonu sipariş verdim metal kordonlu halini çok seviyorum ancak kolumdali kılları yolması birazda ağır olması silikon denemeye itti ama ilk otomatik saatim olduğundan mıdır? Bilemiyorum çok özenip bakmaya kıyamıyorum bir yandan da kendime göre özelleştirip farklı modifiyeler denemek istiyorum.
Bu yılın sonunda iş değişikliğine gidebilirim dalgıç olarak çalışmaya başlıyacam gibi gözüküyor.
tabi bu arada diver koleksiyonu yapmayı kafaya koydum. Küçükten büyüğe doğru saatleri tamamlıyacam. (fiyat olarak küçükten büyüğe :D )
Kullanıcı avatarı
ckelemc

Mesaj ckelemc » 19 Mar 2015, 21:43

Silikon kordonu aldım. Metalin Havası başka Silikon kordon havası başka sanki ikinci bir saat almış gibi hissediyorum. Çelik kordonla saatin ağırlığına alışmıştım, silikon kordonu takınca saat kolumdan düşmüş gibi hissediyorum. :D
Kullanıcı avatarı
ckelemc

Mesaj khef » 19 Mar 2015, 22:21

ckelemc yazdı:Silikon kordonu aldım. Metalin Havası başka Silikon kordon havası başka sanki ikinci bir saat almış gibi hissediyorum. Çelik kordonla saatin ağırlığına alışmıştım, silikon kordonu takınca saat kolumdan düşmüş gibi hissediyorum. :D

Hayirli olsun. :champ: Saatin fotograflarini da gormek isteriz. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj ckelemc » 21 Mar 2015, 20:37

Teşekkür ederim. :champ: En yakın zamanda fotoları ekliyorum.
Kullanıcı avatarı
ckelemc

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 222 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners