TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Ar覺zal覺 Saatler Ar覺yorum

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Ar覺zal覺 Saatler Ar覺yorum

Mesaj HakunaMatata » 03 Eki 2014, 22:05

Arkadalar kaliteli fakat 羹zerinde 癟al覺覺p iyi bir hale getirebileceim Ar覺zal覺 saat ar覺yorum 繹renmek i癟in hemde yap覺nca g羹zel bieyler olabilecek acaba nereden bulabilirim?
Kullan覺c覺 avatar覺
HakunaMatata

Kay覺t: 27 Eyl 2014, 22:52

Re: Ar覺zal覺 Saatler Ar覺yorum

Mesaj Architecte » 07 Eki 2014, 20:52

Bence 繹nce kalitesiz ve para etmeyen saatlerden bala. 羹nk羹 kaliteli saatler 癟ok pahal覺ya mal oluyorlar, ar覺zal覺 olsalar bile. Ayr覺ca saat癟ilikte kullan覺lan kalite aletler de 癟ok pahal覺. Mesela benim k羹癟羹kl羹羹mden beri saatlere kar覺 hep bir merak覺m oldu, lakin bunun bedelini 癟ok a覺r ekilde 繹dediimi de s繹yleyebilirim. Pahal覺 saatleri a癟覺p kurcal覺yay覺m derken 癟ark覺n覺 k覺rmak m覺 dersin, kadran覺n覺 癟izmek par癟alar覺n覺 kaybetmek mi dersin 癟ok felaket ilere imza atm覺l覺覺m vard覺r :D Daha ge癟enlerde 癟ekmecede kendi halinde duran, sorunsuz 癟al覺an otomatik Nacar ve Rado saatlerini hurda haline getirmeyi baard覺m. TSF forum sayesinde uyuyan canavar tekrar uyand覺. ;) K覺sacas覺 sevgili arkada覺m. Saat癟ilik, kalp cerrahisinden bile daha hassas bir meslektir. Saat tamiri ve tasar覺m覺n覺 yapmak istiyorsan salam kaliteli aletlerin yan覺nda, 癟ok k羹癟羹k bir d羹nyada sa覺 solu k覺r覺p d繹kmeyecek bir hassasl覺a, bir el becerisine ve m羹kemmel bir yetenee sahip olmak gerekiyor.

ok pahal覺 marka bir saati hen羹z 12-13 ya覺ndayken a癟覺p kurcalam覺 par癟alar覺n覺 s繹km羹, binbir t羹rl羹 azar iitmi ve bug羹ne dein bu saatin par癟alar覺n覺 bir araya getirememi bir arkada覺n覺n tavsiyelerini g繹z ard覺 etmemeni diliyorum :thumbup:
Tecr羹be, hayatta yediimiz kaz覺klar覺n toplam覺d覺r'
Kullan覺c覺 avatar覺
Architecte

Ya: 52
Kay覺t: 11 Nis 2014, 00:56

Mesaj rolexcollector » 18 Mar 2015, 14:31

architecte cesaretin i癟in tebrikler :) :thumbup: :champ:
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullan覺c覺 avatar覺
rolexcollector

Ya: 42
Kay覺t: 31 Mar 2010, 23:14

Mesaj Architecte » 18 Mar 2015, 21:33

Teekk羹rler nzmokur. :thumbup: S羹tten az覺m yand覺 bu aralar yourdu 羹fleyerek yiyorum. :D :champ:
Tecr羹be, hayatta yediimiz kaz覺klar覺n toplam覺d覺r'
Kullan覺c覺 avatar覺
Architecte

Ya: 52
Kay覺t: 11 Nis 2014, 00:56

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 28 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners