Temption Logo
Temption y覺lda 700 saat 羹retim rakam覺n覺 kalite standartlar覺 korumak ve 繹zel kalmas覺 ad覺na sabit tutmaktad覺r. T羹m saatler detayl覺 i癟ilikle el yap覺m覺 olarak haz覺rlan覺r. "Less is more" felsefesi ile t羹m modellerde rahat ergonomi ve okunabilirlik 繹n planda tutulmutur ve Temption saatlerindeki 繹nemli detaylardan birisi ise rahat okunabilirlik ve 繹nceliin saati g繹steren ibrelere verilmesi amac覺 ile logonun her zaman mat kadran rengi 羹zerine gloss olarak ayn覺 tonda ilenmesidir. Klaus Ulbrich'in markas覺n覺 TSF'nin deerli 羹yelerinden ve yak覺n dostu olan Alan Hosman'覺n anlat覺m覺 ile tan覺tal覺m.

Temption CKG-204
Temption, Almanyan覺n Stuttgart ehrinin Herrenberg kasabas覺nda kurulu olan, y覺lda sadece 700 saat 羹reten 繹zel bir saat at繹lyesidir. Sahibi Klaus Ulbrich, mikro mekanik m羹hendisliinden mezun olduktan sonra Alman Dorsey u癟ak fabrikas覺nda 癟al覺m覺, 1977 de kapan覺nca da, ABD de IBM de 癟al覺maya gitmi. 1994 y覺l覺nda tekrar Herrenberge d繹nd羹羹nde, elindeki birikim ve devlet desteiyle Temptionu kurdu. 襤lk saatlerini 1996 y覺l覺nda pazara sunan Ulbrich, hemen alman dergilerinin tevecc羹hlerini kazand覺.

Klaus Ulbrich
襤lk modelleri bile 1997 lerde 42 mm olduundan, 繹nc羹 olarak da tan覺n覺r. Bayanlara bile en k羹癟羹k 33 mm 癟ap覺nda modeller tasarlayan Ulbrich, gelecek trendin b羹y羹k 癟apl覺 saatlere gideceini g繹rm羹. 2000 li y覺llar覺n balar覺nda ABD ve Uzakdou Hong-Kong da temsilci bulmu ve d羹nyaca tan覺nan bir marka olma yoluna girmi. 2004 y覺l覺ndan itibaren yeni serilerini tasarlamaya balayan Ulbrich, Chronograph Classici Basel 2004 deki pavyonunda sunmu. 2005 y覺l覺nda radikal bir kararla da, erkek saatlerini 43 mm olarak haz覺rlamaya balam覺. CGK-203 yerini CGK-204e ve Classicler de Chrono Classic e terk etmi. Ayn覺 y覺lda Hong-Kong temsilcisinin siparii 羹zerine, Form羹la modeli ve Jackie Chan i癟in de arkas覺nda imzas覺 olan 80 adet 繹zel Chrono Classic 羹retmi.
Yazan: Alan Hosman
Temption Herrenberg G繹r羹nt羹ler

retim Aamalar覺ndan G繹r羹nt羹ler

retim Aamalar覺ndan G繹r羹nt羹ler

TSF - T羹rkiye Saat Forumu Ekibi Taraf覺ndan Haz覺rlanm覺t覺r, Kaynak G繹stermeden ve 襤zin Almadan Al覺nt覺 Yapmay覺n覺z.