TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega Seamaster Aqua Terra>15.007 Gauss James Bond Edition

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Omega Seamaster Aqua Terra>15.007 Gauss James Bond Editi

Mesaj SeRxx » 08 Şub 2015, 23:28

kilimanjaro yazdı:
SeRxx yazdı:Mesajınızı tam olarak anlamamakla birlikte, böyle bir reytingin pek mühim olmadığını belirtmek isterim ;)

kilimanjaro yazdı:Aslında SeRxx , bir markayla veya onun herhangi bir modeliyle alay etmek foruma action katıyor gibi ... bu da rating açısından olumlu :D ... omega babamızın oğlu değil boşver ;)

Aslında hiçbir markanın ve onlara ait herhangi bir modelin küçümsenmemesi gerektiğini söylemeye çalışmıştım ... ha küçümsenirse de önemsemem ... o markaya ait bir model kullansam bile ... sizde aldırmayın demeye getirdim.

sevgiler SeRxx hocam :thumbup:

Detaylı açıklamanız için teşekkürler :champ: Marka/Model'lerin küçümsenmemesi konusunda hemfikiriz kesinlikle :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Terasus » 09 Şub 2015, 13:51

Bence saat gayet yakisikli. Ben cok begendim. Ufak detaylara cok takilirsak bence saatin guzel butunlugune haksizlik etmis oluruz. Daha once biryerlerde okumustum, "eger sevgilinizin yuzune mercek tutarak bakarsaniz gordukleriniz sivilceler, catlaklar ve siyah noktalar olacaktir" diye. Soyle biraz geriye cekilip bakinca ne de guzel birsey goruyoruz oysa degil mi?
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj onurkoseoglu » 02 Mar 2015, 17:48

5000 USD civarını aşmıyorsa mükemmel.
Kullanıcı avatarı
onurkoseoglu

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners