Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
inova79 » 02 Ara 2014, 13:44
Ben bu listedeki saatleri kendime göre şu şekilde sınıflandırdım.Eleştiri ve düzeltmelere açığım.
Yüksek saatçilik: PP - AP - JLC - VC - GP
Mücevher sınıfı: Cartier - Chopard - Piaget
Prestij Sınıfı: Rolex - Omega - IWC - Hublot -Ulysse Nardin
Üst sınıf: Tag Heuer - Longines - Breguet - Rado - Baume Mercier
Orta sınıf: Tissot
Giriş : Swatch
https://www.instagram.com/inowatchizm/
-

inova79
-
Architecte » 02 Ara 2014, 21:28
Sınıflandırman isabetli gibi geldi bana ama Rolex ve Omega yüksek saatçilik katagorisine de girebilir.
Prestij klasmanında ise sadece Rolex PP ve IWC yarışabilir.
Rado da bence orta sınıfa girer
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
-

Architecte
-
aslan180 » 02 Ara 2014, 22:24
memojan yazdı:Evet! Bazıları için milyar doların lafı mı olur
Gene İsviçre'nin en büyük bankası olan
UBS nin ''dünya zenginlik'' raporuna göre, (ellerinde çok sağlam deliller var) çünkü en çok gizli hesabı ellerinde bulunduruyorlar
Dünyadaki super ötesi lüx tüketimin % 20 lik dilimini 221 bin kişiden oluşan super ötesi zenginler paylaşıyor. 7 milyar nüfusa sahip dünyamızdaki inanılmaz gelir adaletsizliği ve eşitsizliği bu rakamlardan öğrenebiliriz. Bu arada dünyadaki super ötesi lüx tüketimi en çok tüketen kesim ABD menşeli zenginlerdir.
ülkemiz için de inanılması zor bir zenginlik rakamı var. Nüfusu 80 miyona varan Türkiye'de
915 super ötesi zengin var. Toplam servetleri sıkı durun, 120 milyar dolardır. O my god yani!

Değerli bilgiler için teşekkürler
-

aslan180
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, fsinan, Google [Bot], Icarnaceast, kirpi ve 224 misafir