TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺ndan Omega Seamaster Planet Ocean Al覺m覺 Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj Umutt » 07 Eki 2014, 20:45

Arkadalar,
Hepinize hay覺rl覺 bayramlar,
Bir s羹redir g繹nl羹mde yatan kocaman bir aslan var.. omega seamaster po (232.30.42.21.01.003)
Yak覺n zamanda yurtd覺覺na 癟覺kaca覺m.Acaba tax free ile T羹rkiye ye k覺yasla 癟ok uygun fiyata alabilirmiyim ?
ve En 繹nemlisi hangi 羹lke ya da 羹lkelerde daha uygun fiyat bulabilirim?
Bu saatin eski kasas覺 - cal. 2500 olan覺n覺 da 癟ok beeniyorum.Ancak u anda sadece 2.el vard覺r. Sizce yurtd覺覺ndna ikinci el almak mant覺kl覺 m覺? Bu anlamda 繹zellikle Beneluks 羹lkelerinde bildiiniz tavsiye edebileceiniz bir yer var m覺?
T羹rkiye de ikinci el Omega satan yer fazla bulamad覺m.Yurti癟inde de tavsiye edebileceiniz yer varsa sevinirim.
Biraz 癟ok soru sordum yard覺mlar覺n覺z i癟in imdiden teekk羹r ederim.
Sayg覺lar覺mla
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutt

Kay覺t: 01 Oca 2011, 23:13

Re: Yurtd覺覺ndan Omega Seamaster Planet Ocean Al覺m覺 Bilgi

Mesaj Terasus » 08 Eki 2014, 20:15

Ben bakindigim saatleri su ana kadar en uygun fiyatli olarak Delhi Havalimani'nda buldum (Omega ve Tag Heuer modelleri).. Bu kiyaslamayi Dubai, Bangkok, Delhi ve Istanbul sehirleri arasinda yapiyorum.. Ozellikle Dubai ile Istanbul'u kiyaslayacak olursam istanbul daha ekonomik olabiliyor alinabilecek %5-10 indirim sonrasi. Istanbul ve Dubai fiyatlari genel anlamda kafa kafaya gidiyor, Dubai'de pazarlik pek fazla yapilamiyor. Hele ki yurtdisinda oturum izniniz varsa tax free faturasi ile verginizin buyuk kismini geri de alabiliyorsunuz tr'de yapacaginiz alisverislerden, bu acindan turkiye'den almak daha mantikli gorunuyor. Yurtdisindan cok daha iyi bir indirim alinmadigi surece..
Yurtdisinda 2. el konusuna gelince, ben 2. el saatlerin tanidik ve/veya guvenilir yerlerden alinmasi taraftariyim. Bir sorun olursa muhatabiniza kolaylikla ulasabilmeniz iyi olur. Bangkok'ta mbk alisveris merkezinde 2. el kaliteli saatler satiliyor, sertifikali/sertifikasiz olarak. Vitrindekiler piril piril parliyordu :) Ama dedigim gibi mekanizma ile ilgili sorun olursa can yakar, guvenilirlik konusunda bir fikrim yok ama adamlarin magazalari hep ayni yerde duruyor..
Kullan覺c覺 avatar覺
Terasus

Ya: 39
Kay覺t: 19 Tem 2010, 06:25

Mesaj onatozer » 09 Eki 2014, 07:22

繹ncelikle cal.2500 planet ocean hayran覺 olarak zevkiniz 襤cin tebrik ediyorum :thumbup: ikinci el 襤cin yurtd覺覺 forumlar覺 bir alternatif olabilir ancak tabii ki risk. Bunlar d覺覺nda Bangkok Pazar覺'n覺n sertifikasiz olduu durumlarda cok G羹venilir olduuna inanm覺yorum ne yaz覺k ki :(

Kutulu, sertifikal覺 S覺f覺r olarak alabileceiniz en uygun fiyatlar覺n Amerika K覺tas覺 olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum. Bunun d覺覺nda ikinci el olarak 繹zellikle 襤spanya ve 襤talya'n覺n planet ocean konusunda Avrupa k覺tas覺nda imdiye kadar kar覺lat覺覺m en uygun fiyatlar覺 g繹rd羹羹m 羹lkeler oldugunu belirtmek isterim :champ:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 93 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners