Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
miramar » 30 Eyl 2014, 18:00
Merhaba bende yeniyim ama IWC konusunda fena değilimdir.
Bence; Portoguese Chrono Classic, Hem in house 89.000 calibre chrono mevcut, Flyback özelliği aslında küçümsensede iyi bir komplikasyondur. ve dizaynı açısından düşünürsek 2013 ilk üretim ve inanılmaz tuttu. yanlıs hatırlamıyorsam 9800 euro liste fiyatı var. ın house fiyatları €10k civarıdır zaten. Klasik Spor bir saat rahatlıkla takım elbise resmi giyim tarzınız ilede sporda kullana bilirsiniz.
Gelelim benim favori saatime pilot chrono malesef in house değil fakat petit prince dokusu son derece albenili fiyat performans patlaması diğebiliriz ama fiyatını tam bilmiyorum 5500 euroyu geçeçeğini sanmıyorum. tam spor bir model koyu kahve deri st exup kayış gercekten kombinasyon olarak çok yakısıyor.
nerden alınır istinye park ve nişantasında mağazaları var. indirim biraz size kalmış. %20 portuegese de %15 de pilota alınabilir diye düşünüyorum.
başka iwc özelinde kafanıza takılan bişi olursa bana mesaj atabilirsiniz selamalr
-

miramar
-
rulpar » 01 Eki 2014, 21:25
Çok teşekkürler haftaya bir istinyepark seferi yapacağım. Yurtdışında neresi daha ucuzdur gibi yakalamışken bir kontra soru ile daha geleyim.
-

rulpar
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 93 misafir