TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hislon 2889 Fiyat Yorum

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Hislon 2889 Fiyat Yorum

Mesaj ysnkzdg » 29 Ağu 2014, 01:02

http://www.hislon.com.tr/tr/saat.asp?id=1257&q=2889 arkadaşlar bugün linkteki saat için 650 tl fiyat dendi bana.Sizce bu saat bu parayı hak eder mi ? Şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
ysnkzdg

Re: Hislon 2889 fiyatı

Mesaj tachyon » 29 Ağu 2014, 18:09

Linkteki saatle ilgili hiç bir bilgi göremedim... ancak mekanizmanın yapısına göre içinde Eta 6497 olduğunu düşünüyorum. Eğer Swiss değilse o zaman Asya klonudur ki o kadar para etmez. Aşağıdaki ebay linkinden bu mekanizma skeleton saatlerin çok daha ucuz olduğunu görebilirsiniz. Dekoratif olmayan yani sade orjinal Eta6497 mekanizmanın fiyatı 200 dolar civarında iken Asian muadili olanları 50 dolar civarında ki bana sorarsanız ikisinini arasında o kadar farkedilir bir kalite farkı yok. Karar size kalmış.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=649 ... =nc&_dmd=2
Kullanıcı avatarı
tachyon

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 90 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners