TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

C2 TSF Sahibinden'e Düşmüş

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: C2 TSF Sahibinden'e Düşmüş

Mesaj minus2point4 » 27 Tem 2014, 13:02

Ben Rolex kullanıcılarına ima göremedim bu yazıda, bir sorun mu var? ;)
Kullanıcı avatarı
minus2point4

Mesaj Bond » 27 Tem 2014, 13:16

Serdar başkan bende 34 numara veya 8 numaradır diye tahmin etmiştim. Seninkiymiş, PAM 389'da gitmiş sanki. Takmayınca ve hatıra olarak saklamak içinde çok pahalı olunca satılması gayet mantıklı olmuş :thumbup: Daha çok bilek zamanı görecek birinini kolunda olması iyi olacaktır :champ:

Bir çok lüks ve butik saat markası kullanıcılar tarafından genel olarak zararla satılırken TSF Edition bir saat gene sahibini üzmemiş alınan fiyattan fazlaya gitmiş :thumbup:

Başkentco ben işlerin pek senin yazdığın gibi olduğunu düşünmüyorum. Ebay WUS vs yurtdışına saat satmak da o kadar kolay değil, riskleri mevcut. TSF Satış Köşesi ise gözlemlerinin çok üstünde hareketli. Adam mis gibi satmış saatini işte bu kadar muhabbet dönecek ne var halen anlamadım :? Saat ve magazin işlerine meraklısın gibi :lol: Sende aç bir tane ikinci el saatçi :idea:

Her memlekette olan normal bir iş sonuçta ikinci el saatçilik. Türkiye orijinal saat pazarı yaklaşık 1.2 milyar dolar cirolu bir sektör, ikinci el saat dükkan vb yerler genel sektör içinde çok küçük bir paya sahip. Kafaya takma :D 8-)

Son olarak tribute to SerdarFB C2-08 diyelim :D :champ: :thumbup:

SerdarFB yazdı:Bu da benden. :thumbup:

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj serdarfb » 27 Tem 2014, 13:31

Valla ben de bu konu neden açılmış anlayamadım. :lol: :lol: Aldık sattık işte, ne var bunda ?

Kişisel olarak gereksiz konu ve kişilere hak ettiğinden fazla değer vermemekten yanayım :thumbup:

Not olarak :arrow: :arrow:

- TSF de kurallara uyan hiç bir üyenin fikirlerini yazdı diye ya da o hakka sahip birinin kişisel egosu yüzünden "uçurulduğu" nu görmedim.
- Bond Başkan, PAM 389'u da verdim. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj baskentco » 27 Tem 2014, 13:37

:lol: :lol:
saatleri saatçilerde görünce üzülüyorumdan kasdettiğim daha basit yazayım bari,

ikinci el saat almak isteyen ali, bütçesini oluşturup saatçi veli'ye gidiyor. ali saatlere bakıyor. ali'nin hayalinde x model saat var. ancak saatçi x modelin 2500 olduğunu söylüyor, ali'nin bütçesi 1500, z model saat alıyor. mutlu olmuyor

mehmet ise x model saatini y model yapmak istiyor. ikiniel saatçiye gittiğinde x modelin 1500 edeceğini söyleyen satıcı, y modeli almak için 1000 daha vermesi gerektiğini düşünüyor.

teknolojik imkanlarla veli ile mehmet'i buluşturmaya çalışan siteleri ise, araya giren saatçimiz yine engelliyor. mehmet saatini, saatçiler dolaşmadan 1700e vermeye karar verse dahi, alıcı ile satıcı'yı buluşturan platformları saatçiler kapatmış, hemencecik 1700 e başka bir saatçi alarak veli'nin aslında bütçesi ile alabileceği saati alamamasına sebep oluyorlar.

bu ticaretin doğası. ben bir sıkıntı var demiyorum, dünyanın her yerinde ikinciel ürün satıcıları çok güvenilir bulunan bir grup değildir, çünkü esasen alıcı-satıcı arasında bariyer bulunmayan ortak bir pazarda arbitraj yaratmaya çalışırlar. ama bu kadar saatseven toplandıysa saatleri ve saatsevenleri seviyorsak herkesin daha mutlu olması ve istediği saatleri daha kolay alabilmesi için bilinci arttırmalıyız diyorum, daha doğrusu diyordum. fakat bu bilinci arttırma fikrinden vazgeçiyorum şu an. bunlar bu kültürde olacak işler değil.

minus2point4 yazdı:Ben Rolex kullanıcılarına ima göremedim bu yazıda, bir sorun mu var? ;)

biraz yoğunluğum arttı şu ara, aksatıyorum. :lol:
ama rolex kullanıcıları aksatmıyorlar beni sağolsunlar.
Kullanıcı avatarı
baskentco

Mesaj Bond » 27 Tem 2014, 13:41

SerdarFB yazdı:Bond Başkan, PAM 389'u da verdim. :thumbup:

PAM 389'da super modeldi, sanada çok yakışıyordu ama 2 tane 2013 Special Submersible olunca doğru karar olmuş :champ: Hak edecek birine gider umarım o da :thumbup: Hayırlı olsun :champ:

Ben genelde katılmamaya gayret ediyorum ama 06Co C2 kötü yola düşmüş tadında bulvar gazetesi tipi başlık atınca mecbur kaldım :lol:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj serdarfb » 27 Tem 2014, 14:00

Bond yazdı:Ben genelde katılmamaya gayret ediyorum ama 06Co C2 kötü yola düşmüş tadında bulvar gazetesi tipi başlık atınca mecbur kaldım :lol:

Başkan ben biliyorum zaten senin katılmamaya gayret ettiğini. Yok zaten ben katılıyorsun da demedim. Aslında ben sıkıntı var da demiyorum. İşin doğasında var bu. Bence biz bilinçlenelim beraberce ama ben şimdi tam olarak ne demek istiyorum onu da anlamadım. Ne diyorum ben acaba ?? :lol: :lol: :lol: Olmadı sen uçur beni Başkan.. :twisted:

Bond yazdı:
SerdarFB yazdı:Bond Başkan, PAM 389'u da verdim. :thumbup:

PAM 389'da super modeldi, sanada çok yakışıyordu ama 2 tane 2013 Special Submersible olunca doğru karar olmuş :champ: Hak edecek birine gider umarım o da :thumbup: Hayırlı olsun :champ:

Aslında gelecek bir Submersible model daha var Başkan. Biraz da onu düşünerek verdim. 47 mm Luminor 1950 Submersible kasadan çok memnunum. Özellikle seramik olan ayrı bir dünya. Ama 3 ten fazlası biraz abartı oluyor. ;)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Bond » 27 Tem 2014, 14:17

SerdarFB yazdı:
Bond yazdı:Ben genelde katılmamaya gayret ediyorum ama 06Co C2 kötü yola düşmüş tadında bulvar gazetesi tipi başlık atınca mecbur kaldım :lol:

Başkan ben biliyorum zaten senin katılmamaya gayret ettiğini. Yok zaten ben katılıyorsun da demedim. Aslında ben sıkıntı var da demiyorum. İşin doğasında var bu. Bence biz bilinçlenelim beraberce ama ben şimdi tam olarak ne demek istiyorum onu da anlamadım. Ne diyorum ben acaba ?? :lol: :lol: :lol: Olmadı sen uçur beni Başkan.. :twisted:

Topluca tatile çıksın herkes :lol: İstikamet TSF Watch Freaks & WIS Rehabilitation Center görünüyor :D

SerdarFB yazdı:Aslında gelecek bir Submersible model daha var Başkan. Biraz da onu düşünerek verdim. 47 mm Luminor 1950 Submersible kasadan çok memnunum. Özellikle seramik olan ayrı bir dünya. Ama 3 ten fazlası biraz abartı oluyor. ;)

Submersible mı :D 569 mı acaba :?: :thumbup: Neyse sürpriz olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj hydrocon » 06 Ağu 2014, 20:37

C2 fiyatları düşmüş ilgilenenlere duyurulur.
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 242 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners