SerdarFB yazdı:Bu da benden.
minus2point4 yazdı:Ben Rolex kullanıcılarına ima göremedim bu yazıda, bir sorun mu var?
SerdarFB yazdı:Bond Başkan, PAM 389'u da verdim.
Bond yazdı:Ben genelde katılmamaya gayret ediyorum ama 06Co C2 kötü yola düşmüş tadında bulvar gazetesi tipi başlık atınca mecbur kaldım
Bond yazdı:SerdarFB yazdı:Bond Başkan, PAM 389'u da verdim.
PAM 389'da super modeldi, sanada çok yakışıyordu ama 2 tane 2013 Special Submersible olunca doğru karar olmuşHak edecek birine gider umarım o da
Hayırlı olsun
![]()
SerdarFB yazdı:Bond yazdı:Ben genelde katılmamaya gayret ediyorum ama 06Co C2 kötü yola düşmüş tadında bulvar gazetesi tipi başlık atınca mecbur kaldım
Başkan ben biliyorum zaten senin katılmamaya gayret ettiğini. Yok zaten ben katılıyorsun da demedim. Aslında ben sıkıntı var da demiyorum. İşin doğasında var bu. Bence biz bilinçlenelim beraberce ama ben şimdi tam olarak ne demek istiyorum onu da anlamadım. Ne diyorum ben acaba ??![]()
![]()
Olmadı sen uçur beni Başkan..
SerdarFB yazdı:Aslında gelecek bir Submersible model daha var Başkan. Biraz da onu düşünerek verdim. 47 mm Luminor 1950 Submersible kasadan çok memnunum. Özellikle seramik olan ayrı bir dünya. Ama 3 ten fazlası biraz abartı oluyor.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 242 misafir
|