TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Creation Watches İnternet Sitesi Yorum ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Creation Watches İnternet Sitesi Yorum ve Tecrübe

Mesaj alamana » 17 Kas 2011, 00:05

serxx yazdı:Ben de ebay'la kıyaslayınca pahalı buldum. Önemli bir nokta da Fedex'le gümrüğe girme riski çok yüksek bu fiyatla..
Bu satıcı benim tarafımdan denenmiş tabi satıştaki diver saatleri beğenirseniz..

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=diver&_sacat=14324&Brand=Seiko&_dmpt=Wristwatches&_ssn=dabrands&_odkw=&_osacat=14324&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

Satıcıya mesaj attım skx007j'yi temin edebilir misiniz? diye cevap bekliyorum yalnız ilanlarına baktım Türkiye'ye standart shipping için 28$ istiyor, diğer ilanlara ve gönderim ücretlerine göre yüksek geldi bana.
Kullanıcı avatarı
alamana

Mesaj azbuz » 12 May 2012, 15:30

creation watches veya ebay dan satın alınacak saatlerin orjinal olup olmadığı konusunda nasıl emin olabiliriz acaba ? Bilgisi olan var mı ? Şimdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
azbuz

Mesaj SeRxx » 12 May 2012, 15:39

Azbuz foruma hoşgeldiniz. Saatin detaylı fotoğrafları, satıcıların profiline bakarak güvenilirlikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj watchhunt06 » 12 May 2012, 18:32

Burda Ebay da satılan saatin item numarasını paylaşırsanız sahte saat alma olasılığınız çok aşağı düzeylere düşer ..
Kullanıcı avatarı
watchhunt06

www.Creationwatches.com'dan saat alan var mı?

Mesaj Glorfindel » 11 Tem 2012, 23:49

Bu siteden saat alan var mı, güvenilir midir?Fiyatları oldukça uygun gibi, kargoda bedava üstelik.
http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-mens-automatic-100m-sports-watch-new-snzg15k1-snzg15-2736.html
Kullanıcı avatarı
Glorfindel

www.Creationwatches.com'dan saat alan var mı?

Mesaj SeRxx » 11 Tem 2012, 23:51

Forumda creationwatch diye arama yaparsanız iyi olur ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj ayberk08 » 28 Tem 2014, 14:44

merhabalar iyi bayramlar.Bir sorunla karşılaştım ve üstesinden gelemedim ya da ben beceremedim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Ben kendime ait kredi kartıyla burdan ödemeyi yapıp amerikada ki arkadaşıma saati göndertmek istiyorum ama fatura adresi ve kargo adresi farklı olduğu için 2 dir iptal ediyorlar.İstedikleri belgeleride yolluyorum ama nedense iptal oluyor.Ne gibi bir yol izlemem lazım :?:
Kullanıcı avatarı
ayberk08

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 242 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners