Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Emporio » 05 May 2014, 22:03
Arkadaşlar Merhaba
Uzun süredir Emporio Armani Quartz AR2411 ve AR2412'yi araştırıyorum. Normalde saatin teki 500 lira..Ben ikisini 600 TL'ye sipariş verdim. Tek sorun resmi ithalat değil. Ürünler orjinal. Satıcı bana saatin İsviçre yada Hon Kong'dan geleceğini söyledi..Bugün sipariş verdim..Tecrübeli arkadaşların yorumlarını almak isterim..

-

Emporio
-
neilblack » 06 May 2014, 18:18
merhaba, öncelikle hangi konularda yorum istiyorsunuz. sonuçta sipariş geçilmiş. bir de ürünlerin orjinal olduğunu nerden biliyorsunuz, meraktan soruyorum
BREİTLİNG İNSTRUMENTS FOR PROFESSİONALS
-

neilblack
-
Emporio » 06 May 2014, 19:22
Açıkçası satıcıya güvendim..Ürünü aldıktan sonra bu saatten anlayan bir saatciye sor orjinal değil derse parani iade edeceğim dedi..Bu ürün Türkiye'de saat mağazasında olan ürünün aynısı yani yüzde yüz orjinal dedi ayrıca kutusunda sıfır gelecek..Zaten sahte vs. olsa gramı bile değişik olur dedi..Ucuz olmasının nedeni ise sadece resmi ithalat olmaması..Ürün bir hafta içinde elime ulaşacak inşallah..Orjinal olup olmadığını ürün gelince göreceğiz artık..Yorumu da şu konuda istiyorum..Bu saatten sonra ne yapmamı önerirsiniz? Siparişi verdikten sonra böyle bir forum olduğunu farkettim yoksa siparişten önce mutlaka danışırdım..
-

Emporio
-
Emporio » 04 Haz 2014, 19:22
Arkadaşlar merhaba saatler geldi..Yanlız Emporio Armani'nin kutusunun altında "Quality Tested" ve "Made in China" yazıyor..Emporio Armani orjinal saatlerinin kutusunu Çin'de mi yaptırıyor?
-

Emporio
-
tachyon » 04 Haz 2014, 20:32
Öncelikle hayırlı olsun. Saatlerin kutularını değil saatlerin kendisini de Çin'de yaptırıyor. Boşuna moda markalarına karşı olmuyoruz. Adamlar maksimum 25 dolar maliyeti olan saatlere 500 dolar fiyat biçiyor. 100-150 dolar fiyat çekseler kimsenin gıkı çıkmayacak. Neyse olan olmuş bir kere. Forumun müdavimi olduktan sonra bu saatlere bakmazsınız zaten.
-

tachyon
-
herofb » 04 Haz 2014, 23:21
Hayırlı olsun

Maalesef saat markalarında optik olarakta cezbedici ve özellikle couple saatler kolay bulunmuyor hele ki bu bütçeleri düşündüğümüz zaman o yüzden seçiminiz amacına uygundur ve fiyat olarakta fahiş sayamayız :thumup:
-

herofb
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis, Proscd ve 37 misafir