TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İstanbul - Turkey / Rolex Saatinizi Götürmek İster Misiniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İstanbul - Turkey / Rolex Saatinizi Götürmek İster Misi

Mesaj herofb » 21 May 2014, 08:05

Orhanbalu özetle İstanbul'a bırak Rolex'i kendilerini getirmeye nasıl cesaret ediyolar diyorlar ki ben de katılıyorum şahsen bin tane yer varken ben de X ülke vatandaşı olsam tercihim Türkiye ya da herhangi bir ortadoğu ülkesi ve ya kuzey afrika olmazdı
Kullanıcı avatarı
herofb

İstanbul - Turkey / Rolex Saatinizi Götürmek İster Misiniz?

Mesaj Orhanbalu » 21 May 2014, 08:16

2fast4u yazdı:Orhanbalu siz hangi rolex modelini kullaniyorsaniz birlikte rahatlikla seyahat edebilirsiniz .Ben obur yuzyildan gunumuze gelenler icin yazdim.Mesela 1900 lu yillardan bir ingiliz veya american yada bir asyali onlar icin tehlikeli olabilir mesafe uzun yas var vesaire

Ben her insanın rahatlıkla İstanbul a Rolexi ile gelebileceği savunuyorum. Istanbul da kolunda rolex var diye adam soyan var mı?
Ama bir İngiltere de Amerika da var.
En son Orhanbalu tarafından 21 May 2014, 08:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
balu
Kullanıcı avatarı
Orhanbalu

Mesaj Orhanbalu » 21 May 2014, 08:19

HeroFB yazdı:Orhanbalu özetle İstanbul'a bırak Rolex'i kendilerini getirmeye nasıl cesaret ediyolar diyorlar ki ben de katılıyorum şahsen bin tane yer varken ben de X ülke vatandaşı olsam tercihim Türkiye ya da herhangi bir ortadoğu ülkesi ve ya kuzey afrika olmazdı

Herhalde tam anlayamadınız, ben tam aksine
Istanbula insanların kollarında ki rolex saatleri ile gelebileceklerini söylüyorum.
balu
Kullanıcı avatarı
Orhanbalu

Mesaj betreyal » 21 May 2014, 12:20

İstanbul'dan dün gece dönmüş birisi olarak söyleyebilirim ki son dönem gelişmeleri ve taksimin heryerinde dilenen süriyeli mültecilerden sonra bu tarz endişelerini haklı görüyorum. Son 7 ay içerisinde 4 farklı ziyaret yaptım İstanbula ve her geldiğimde senaryoyu biraz daha kötüleşmiş buluyorum. Önceden olsa estirirdim forumdan, kulaktan dolma bilgiyle ülkemi kötüleyen yada yorum yapan arkadaşlara ancak 3 günlük ziyarette gördümki İstanbul benim için iş zorunluluğu olmazsa kesinlikle gidilmez olmuş. Belki İstanbulda yaşayanlar günlük koşuşturmalar arasında farketmemiştir ancak kısa aralıklarla gelince şehirdeki değişimi daha rahat farkediyorusunuz. Sahilde dolaşmak bile ayrı bir meseleki turistik bölgeleri saymıyorum. Bu kadar fazla turist potansiyeli olan bir şehir için bence çok acil ve radikal önlemler almalılar. Tamamen şahsi yorumumdur... :geek:
Kullanıcı avatarı
betreyal

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis, Proscd ve 37 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners