TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Neden Forumda Üyelere Ait Saat Marka Çeşitliği Yok?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Neden Forumda Üyelere Ait Saat Marka Çeşitliği Yok?

Mesaj Clk » 05 Haz 2010, 21:04

Hangi kaliplardan bahsediyoruz Frax? Bende Breitling yok mu? Seiko yok mu? Omega yok mu? Panerai yokmu? Jacques Lemans yok mu? Cartier yok mu? (gerci artik hanimin mali ama :) ) Teno yok mu? hatta Fossil bile var!!! El insaf yaw!!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 05 Haz 2010, 21:12

Tamam sustum ben :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 05 Haz 2010, 21:14

Kesin dövecegim ben seni :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Cant » 06 Haz 2010, 17:20

clk yazdı:Kimi kisilerde bu paylasim olayini bir gösteris olarak görüyor. O yüzden sahip olduklarini ortaya koymaktan cekiniyorlar
forum bilgi ve birikim paylaşımı demek değil midir? bende saatlerimi teşhir etmekten çok hazzetmem, çoğu arkadaşım bir koleksiyonum olduğunu bile bilmez ama burada aynı zevki paylaşan bir kitle olduğunu bildiğim için (ve bu yönde talepler olduğu için) ben herhangi bir sakınca görmedim. teşhir ile gösterişi, gösteriş ile görmemişliği birbirine karıştırmamak lazım.
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Clk » 06 Haz 2010, 18:27

Keske herkes bu ince cizgiyi ayirt edebilse. Sonucta, dedigin gibi forumun amaci bu. Yoksa ayni mantik ile saati burada paylassan ne olur paylasmasan ne!!! Degeri mi artiyor ki?

Yurtdisinda ki neredeyse her forumda da bu böyledir. Paylasmak forumu zenginlestirir ve güzellestirir.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 07 Haz 2010, 09:49

Arkadaşlar kişisel olarak görüşüm herkezin mümkün olduğunca çok saatlerini paylaşması yönünde sonuçta hepimizin işleri ve gelirleri farklı fakat burada ortak bir zevkimiz için bulunuyoruz.Bu yüzden ister uygun fiyatlı Casio,Oscar ister million € Skymoon Tourbillon olsun paylaşalım.Bu kadar çok çeşit arasında her saati canlı olarak görme fırsatımız yok ve ben her zaman bir saati üreticinin internet sitesi yerine bir arkadaşımın kolunda görmeyi tercih ederim,hele bir de inceleme yapmış ise tadından yenmez :)

İyi günler
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj nickynick » 07 Haz 2010, 12:54

herojd11 yazdı:Arkadaşlar kişisel olarak görüşüm herkezin mümkün olduğunca çok saatlerini paylaşması yönünde sonuçta hepimizin işleri ve gelirleri farklı fakat burada ortak bir zevkimiz için bulunuyoruz.Bu yüzden ister uygun fiyatlı Casio,Oscar ister million € Skymoon Tourbillon olsun paylaşalım.Bu kadar çok çeşit arasında her saati canlı olarak görme fırsatımız yok ve ben her zaman bir saati üreticinin internet sitesi yerine bir arkadaşımın kolunda görmeyi tercih ederim,hele bir de inceleme yapmış ise tadından yenmez :)

İyi günler

Dogru soze ne denir gercekten :)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj winterdrops » 07 Haz 2010, 17:36

Kesinlike katılıyorum. Saatimi göstermiyeyim kasıntısı bence BMW 3.30 alıp garajdan çıkartmamak gibi bir saçmalık. Hem burda arkadaşların yaptıkları makro çekimlerin havası gerçekten çok ayrı. Sitelerde hiç özenmeden küçük küçük resimler görmekten bıktık.
Kullanıcı avatarı
winterdrops

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: comtec, kirpi, kordonman ve 78 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners