forum bilgi ve birikim paylaşımı demek değil midir? bende saatlerimi teşhir etmekten çok hazzetmem, çoğu arkadaşım bir koleksiyonum olduğunu bile bilmez ama burada aynı zevki paylaşan bir kitle olduğunu bildiğim için (ve bu yönde talepler olduğu için) ben herhangi bir sakınca görmedim. teşhir ile gösterişi, gösteriş ile görmemişliği birbirine karıştırmamak lazım.clk yazdı:Kimi kisilerde bu paylasim olayini bir gösteris olarak görüyor. O yüzden sahip olduklarini ortaya koymaktan cekiniyorlar
herojd11 yazdı:Arkadaşlar kişisel olarak görüşüm herkezin mümkün olduğunca çok saatlerini paylaşması yönünde sonuçta hepimizin işleri ve gelirleri farklı fakat burada ortak bir zevkimiz için bulunuyoruz.Bu yüzden ister uygun fiyatlı Casio,Oscar ister million € Skymoon Tourbillon olsun paylaşalım.Bu kadar çok çeşit arasında her saati canlı olarak görme fırsatımız yok ve ben her zaman bir saati üreticinin internet sitesi yerine bir arkadaşımın kolunda görmeyi tercih ederim,hele bir de inceleme yapmış ise tadından yenmez
İyi günler
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: comtec, kirpi, kordonman ve 78 misafir
|