TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Amsterdam Gassan Shop'un GMT Master II Fiyat Bilgi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Amsterdam Gassan Shop'un GMT Master II Fiyat Bilgi

Mesaj slowokan » 02 Kas 2013, 15:19

Bu hafta calistigim sirketin bir toplantisi vardi Amsterdam'da. Dam Square cevresini gezme imkanim oldu.

Bilenler bilir, Gassan cok buyuk bir mucevherci, buyuk saat markalarini da satar. Fiyatlar hakkinda bir fikrim olsun diye girip sormak istedim. Merak edenler icin GMT Master II - full celik (116710LN)'nin tax dahil fiyati 6,900 Euro. %16 oraninda tax refund uyguluyorlar. Bu durumda yaklasik 5,800 Euro oluyor. Bu da yaklasik 7,800 USD oluyor. Aslinda bu fiyat tam Avrupa standartlarinda. Amerika'da bundan daha ucuz alinabilecegini biliyorum.

Ellerinde yeni Day & Night yoktu. Aslinda varmis ama satmislar, kalmamis. Dubai'de de yoktu 4 ay once ziyaret ettigimde. Bu model hala cok zor temin ediliyor.

Diger baska hicbir modelin fiyatini almadim. GMT'nin fiyatina gore diger modellerin fiyatlari da uc asagi bes yukari tahmin edilebilir. Sonucta tahminimden ucuz bir fiyat cikti. Tabii soylenen %16'lik taxin tumu gercekten geri alinabiliyorsa.

Meshur GASSAN Jewellers'in fotosunu da cektim. Dukkani merak edenler icin fotosunu eklemek istedim;

Resim

Resim

En sonunda LV'min bilezigini de kisaltma firsatim oldu. Sehirde gezme firsatim olmaz diye ucaktan iner inmez Gassan'in havaalanindaki dukkaninda hallettirdim. 20 dak.'da hallettiler, tertemiz ve kusursuz. 1 euro dahi almadilar. Bu tip isler icin fiyatlari 5 Euro'ymus ama almak istemediler. Hizmetten gayet memnun kaldim. Tezgahtar hanimefendi saatimi eline aldiginda "Yeni almissiniz herhalde" dedi. "Yok" dedim, "1 sene oldu alali ama totalde 15 kere takmamisimdir" dedim, bilezigin uzunlugundan dolayi. Kadin sasira sasira bakti saati evire cevire... :lol:

Bu arada Gassan'in havaalani magazalarinin hicbirinde GMT'nin yeni Day & Night modeli yok. Klasik Daytona (116520) de yoktu. Bu iki saat sevdigim saatler oldugu icin ozel olarak sordum ama bulunmasi zor olan modeller oldugundan ellerinde dogal olarak yoktu.

Yakinda Amsterdam'i ziyaret edecekler icin biraz bilgi vermek istedim.
Kullanıcı avatarı
slowokan

Re: Amsterdam GASSAN Shop'un GMT Master II fiyati

Mesaj Wwtr » 02 Kas 2013, 15:45

Teşekkürler slowokan :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj Ce262 » 02 Kas 2013, 16:00

tesekkurler slowokan, Temmuz ayinda Gassan`a gitmistim ama sanirim Daytona`yi yeni almistim diye hic Rolex fiyatlarina bakmadim bile :D Cartier Tank Pink gold fiyati Ingiltere fiyatina kiyasla cok daha uygundu ama onu hatirliyorum :)
C.E

" A man can surely do what he wills to do , but cannot determine what he wills "
Kullanıcı avatarı
Ce262

Mesaj slowokan » 02 Kas 2013, 17:11

Ce262 yazdı:tesekkurler slowokan, Temmuz ayinda Gassan`a gitmistim ama sanirim Daytona`yi yeni almistim diye hic Rolex fiyatlarina bakmadim bile :D Cartier Tank Pink gold fiyati Ingiltere fiyatina kiyasla cok daha uygundu ama onu hatirliyorum :)

Benim saati Glasgow'da aldigim fiyata gore kiyaslarsam Hollanda fiyati ayni oluyor vergiler ciktiktan sonra. Rolex fiyatlari Avrupa icerisinde her yerde asagi yukari ayni, benim bildigim kadariyla.

Hatta Dubai fiyatinin da bu fiyatlardan farki yoktu. Dubai'deki kolaylik, tax refundla ugrasmiyorsun, zaten fiyatlarin ustunde tax yok. Ahmed Seddiqi and Sons, pesin alimda liste fiyati uzerinden 10% fix indirim uyguluyor. Bu indirim, Ali'ye de Veli'ye de ayni. Bu indirimden sonraki fiyat, Avrupa'daki tax free fiyat ile ayni olmus oluyor, benim sordugum modellerde.

Dubai'nin bir baska guzel yani, hemen hemen her modeli bulabilirsin. Casio bayii gibi. Internet sitesinde gorebilecegin her model, elmaslilarin binbir cesidi dahil, hemen onunde, tezgahta duruyor. Araplarin comertligini hep severim zaten. Dukkanin icinde sifir kasinti var. Avrupa'dan tamamen farkli. Dubai'yi bu bakimdan seviyorum.
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj serdarfb » 02 Kas 2013, 18:50

Teşekkürler slowokan :champ:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Murat1907 » 02 Kas 2013, 21:33

Schiphol'deki Gassan geçtiğimiz mayıs ayında telefonda LV için çok uygun fiyat vermişti. Tesadüf ertesi gün de bir arkadaşım amsterdam'dan gelecekti. Tam aldık diye heveslenirken saatin ellerinde olmadığını ama fiyat söylerken bunu eklemeyi unuttuklarını öğrendik. Baya hayal kırıklığı olmuştu o kadar hevesten sonra :)
Eski Kullanıcı Adı: Deacon
Kullanıcı avatarı
Murat1907

Mesaj slowokan » 02 Kas 2013, 21:41

Schipol'deki Gassan'a zaten ne zaman email ile fiyat sorsam, stock durumunu belirtmezler. Biraz uyaniklik hep var.. :?

1 sene once 116520 Daytona icin fiyat almistim, inanilmaz uygun bir fiyat vermislerdi. Dunyanin en ucuzudur herhalde, simdi net hatirlamiyorum fiyati. Stock durumunu sordugumda ise, bu model icin stock bilgisi veremediklerini soylemislerdi. Yani Turkce meali, "Elimizde yok, baska zaman tekrar sorun."... :lol:

Bu arada LV, vitrinlerinde yoktu tabiiki. Bu modeli bulmak hala cok zor.
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj Murat1907 » 02 Kas 2013, 22:01

herkesin kendince bir taktiği var demek ki.
Teşekkürler bilgiler için :champ:
Eski Kullanıcı Adı: Deacon
Kullanıcı avatarı
Murat1907

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 114 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners