TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

1500 TL's覺na Otomatik Saat Aray覺覺..

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

1500 TL's覺na Otomatik Saat Aray覺覺..

Mesaj ulashb » 11 Nis 2010, 21:34

Herkese iyi akamlar. ncelikle kendimi tan覺tmak gerekirse yirmialt覺 ya覺nday覺m, makine m羹hendisiyim ve uan orlu'da bulunuyorum. 襤stanbula gitme imkan覺m var ailem orada zaten. Yakla覺k iki ayd覺r saat aray覺覺 i癟indeyim ve k覺sa bir zaman 繹nce forumunuzu kefettim biraz okudum bak覺nd覺m yard覺m istemeye karar verdim.

Benim sahip olduum max. b羹t癟e 1400 - 1500 TL civari (Daha az rakam daha sevindirici olur benim i癟in). Arad覺覺m saat; spor klasik, otomatik, deri kay覺l覺 ve rosegold (birazc覺k g繹sterili kendini belli eden 40-42mm'lik) olsun istiyorum tabi bu istekler esnektir i癟imden ge癟enler bu sadece.

neride bulunursan覺z, nereden alabileceime dair yard覺mc覺 olursan覺z imkan olursa resim koyarsan覺z sevinirim. Tekstil, giyim ve moda markalar覺n覺n saatlerini pek d羹羹nm羹yorum. Akl覺mda Certina, Cerutti, Hamilton, Oris, JaquesLemans, Tissot, Yonger&Bresson belki Seiko gibi markalar var g繹n羹l ister Swiss Made ama b羹t癟em belli istekler belli yinede her teklife a癟覺覺m. Buarada bu markalar aras覺nda Cerutti (癟ok albenili bi saat deildi) ve Yonger&Bresson (houma gitti a癟覺kcas覺 fiyat覺da g羹zel kuz optikte) modellerini g繹rme ve deneme imkan覺m oldu sadece.

Hert羹rl羹 yard覺m 癟aban覺z i癟in imdiden 癟ok teekk羹r ederim.

Deneme imkan覺 bulduum saatler;
http://www.saatkuz.com/?urun-detay_9819 ... 14-04.html
http://www.saatvesaat.in/urun.asp?id=27 ... RA009Y212I
"Kaybedeceini bile bile neden m羹cadele ediyorsun dedi, 繹leceini bile bile yaad覺覺n覺 unutmutu o an... Bozmad覺m." . ASAF
Kullan覺c覺 avatar覺
ulashb

Ya: 40
Kay覺t: 21 Mar 2010, 21:36

Re: 1500 TL's覺na Otomatik Saat Aray覺覺..

Mesaj donjohnson » 11 Nis 2010, 21:50

Merhaba,

Bu fiyat 癟er癟evesinde ORIS ORIS ORIS diyorum. P覺rlant'ta var. Pazarl覺k ta yapabilirsin. Bende 2 tane var. ok g羹zel saatler yap覺yor ORIS.
donjohnson

Mesaj mrhero » 11 Nis 2010, 22:12

Bu fiyat aral覺覺nda Tissot a bak覺labilir. Mesela bu saat muhtemelen pein e 1500 civar覺 al覺nabilir : http://www.alisverissaati.com/Tissot/Ti ... /?id=29051
Kullan覺c覺 avatar覺
mrhero

Kay覺t: 06 ub 2010, 22:19

Mesaj 2fast4u » 12 Nis 2010, 14:37

alisverissaati cart surt sitelerinde goremiyecegin kral bir saat ariyorsan markayi soylememe gerek yok herhalde ....aslinda az kiside olmasi da hosuma giden baska tarafi
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj razz » 12 Nis 2010, 14:51

Eer istediiniz saat 癟elik olsayd覺 alternatif 癟ok olurdu ancak RoseGold derseniz durum biraz deiir.. 繹yle ki; 1500 TL. civar覺nda bulaca覺n覺z saatler "alt覺n kaplama" olur.. Bunun yan覺s覺ra hem alt覺n kaplama hem de otomatik derseniz bu sefer se癟enekler daha da azal覺r 癟羹nk羹 hem alt覺n kaplama hem de otomatik saat "癟elik modellere nazaran" 癟ok fazla yok.. Son olarak 40-42mm aral覺覺 parametrenizi de eklersek ( klasik modellerin neredeyse tamam覺n覺 elemek demek olur bu ) pek fazla se癟enek kalm覺yor geride..

Mesaj覺n覺zda belirttiiniz 羹zere Certina, Cerutti, Hamilton, Jaques Lemans ve Tissot'ta bu tip modeller bulmak m羹mk羹n.. Ayn覺 zamanda Mido ve Edox'u da bu markalar dahil edebiliriz..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj ulashb » 12 Nis 2010, 18:17

Evet farkindayim, zaten kafamdaki eyi tam olarak bulmak biraz zor ama saati g繹r羹nce koluma tak覺nca fikirler deiebiliyor. Yard覺m istemedeki amac覺m bu cok sagolun; u Oris saatleri bi deneme imkan覺 bulabilirsem iyi olucak gibi ayn覺 zamanda Mido sitesine bakt覺m g羹zel g繹z羹k羹yorlar. (Bu Mido'larn All Dial ve Baroncelli serilerinin fiyatlar覺 nas覺l ?)
"Kaybedeceini bile bile neden m羹cadele ediyorsun dedi, 繹leceini bile bile yaad覺覺n覺 unutmutu o an... Bozmad覺m." . ASAF
Kullan覺c覺 avatar覺
ulashb

Ya: 40
Kay覺t: 21 Mar 2010, 21:36

Mesaj razz » 12 Nis 2010, 21:52

Mido'lar hem i癟ilik kalitesi hem de otomatik olular覺 itibar覺yla fiyat/performans a癟覺s覺ndan olduk癟a g羹zel modeller.. Yak覺n zamanda Tufan Saat'ten ald覺覺m alt覺n kaplama ve deri kay覺l覺 Mido Commander'覺n etiket fiyat覺 800 SFR'ydi.. Nakit al覺mlarda olduk癟a iyi indirimler yakalayabilirsiniz zira Mido TR'de 癟ok tan覺nan bir saat olmad覺覺 i癟in potansiyel m羹terileri bo g繹ndermemek ad覺na cazip fiyatlar sunulabiliniyor..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj Clk » 13 Nis 2010, 22:49

Ulashb, Orion'da giri kat覺nda k繹edeki saat癟i hem Tissot hemde Raymond Weil sat覺yor. Ben orada bir Tissot PRS516 birde vitrin de Raymond Weil b繹l羹m羹nde ortada 癟apraz duran ve open heart tarz覺 bir saat var. 襤kisinin de T羹rkiye fiyat覺n覺 bilmiyorum ama bu saatler ger癟ekten de g羹zel saatler. Zaten orlu'da yaad覺覺na g繹re Orion'a gidip bir g繹z atmak fena olmaz diyorum. Saatleri de kolda bir denemek laz覺m.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 228 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners