TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Fukuima Sonras覺 Japon Saatleri 襤le 襤lgili Tak覺nt覺m

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fukuima Sonras覺 Japon Saatleri 襤le 襤lgili Tak覺nt覺m

Mesaj serdarfb » 22 Haz 2013, 09:20

TSF nin 癟繹z羹m odakl覺 bir mekan olduu defalarca kan覺tlanm覺t覺r :thumbup: :thumbup: :D
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj tachyon » 22 Haz 2013, 10:27

Sonunda bu forumda b繹yle bir soru da soruldu... :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
tachyon

Kay覺t: 23 Eki 2010, 23:29

Mesaj Triton » 22 Haz 2013, 11:24

nce ho geldiniz diyeyim.

Bal覺k biraz aka gibi olmu. zerinde cep telefonu ta覺yanlar覺n, her g羹n 癟eitli kaynaklardan gelen radyasyona maruz kalanlar覺n en son dert edecekleri bu olmalar覺d覺r.

Ayr覺ca Armani saat de bu kadar 繹vg羹ye lay覺k m覺 anlayamad覺m. Ucuzundan pahal覺s覺na bildiimiz moda markas覺 saatlerden.

Saat gibi saat aray覺覺nda iseniz adresiniz Armani olmamal覺d覺r diye d羹羹n羹yorum.

Bu bal覺k bana biraz aka yapmak 羹zere a癟覺lm覺 gibi gelse de sizi 襤svi癟re saatlerine ilgi g繹stermeye davet ediyorum. Radyasyon 繹l癟mek i癟in cihaza da gerek kalmaz....
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Ya: 65
Kay覺t: 24 Haz 2012, 12:14

Mesaj tachyon » 22 Haz 2013, 12:09

Safkan Japon takanlar d羹羹ns羹n :D

aka bir yana arkada覺n bahsettii n羹kleer radyasyon. Cep telefonu, kablosuz a vb. ve g羹ne 覺覺nlar覺ndan gelen UV 覺覺nlar覺 elektromanyetik radyasyona girer.

Cep telefonlar覺n覺n ve kablosuz alar覺n zararl覺 olduu hen羹z ispatlanmam覺t覺r ancak 癟ok konuanlar覺n sar deeri y羹ksek telefonlarda ba ar覺s覺 vb t羹r羹 ikayetleri oluyor. G羹ne te durmak ise ger癟ekten 癟ok zararl覺d覺r. Bronz tene ulaacam deyip kendini yakmay覺 marifet zannedenler asl覺nda deri h羹crelerini yakmakla meguller. Ayn覺 zamanda bu ilem deri kanserine davetiye 癟覺karmaktad覺r. Ozon tabakas覺 g羹nein zararl覺 覺覺nlar覺n覺 engelliyor. Ancak g羹ney kutbu ve oraya yak覺n yerlerde 繹rnein Avustralyada cilt kanseri olduk癟a y羹ksek seviyededir. Sebebi, o b繹lgede ozon tabakas覺n覺n incelmi olmas覺d覺r.

Japonya gibi gelimi 羹lkelerde radyasyona maruz kalm覺 羹r羹nlerin zaten piyasaya s羹r羹lmesi m羹mk羹n deildir. yle bir tehlike olsa bu saatleri sizden 繹nce bat覺 kap覺 d覺ar覺 eder. Sadece saat deil, b繹yle n羹kleer tehlike bulunan her hangi bir Japon mal覺n覺n sat覺lmas覺na asla m羹sade etmezler. yle zannediyorum s覺z覺nt覺n覺n olduu yer 羹retim merkezi deildir. O y羹zden her hangi bir japon mal覺n覺n radyasyondan dolay覺 sat覺lmas覺na engel bir yasak imdiye kadar hi癟 duymad覺m. Belki vard覺 ama ben duymad覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
tachyon

Kay覺t: 23 Eki 2010, 23:29

Mesaj Wwtr » 22 Haz 2013, 12:22

Kullan覺c覺 avatar覺
Wwtr

Kay覺t: 20 Mar 2010, 14:02

nceki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kirpi ve 102 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners