TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumda Neden Yeni Nesil Grand Seiko Yok ?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forumda Neden Yeni Nesil Grand Seiko Yok ?

Mesaj herofb » 09 Şub 2013, 00:28

Güzel ve mantıklı bir soru :champ:

Projeye dahil olmak isteyenlerin zaten markayı bildiğini düşünüyorum ama şu ana kadar alınmaması kendi fiyat aralığında çok ciddi rakiplerinin olmasından kaynaklı ama bu proje Bond'un yaptığı büyük fedakarlık ile beraber yalnızca kişiselleştirmenin dışında fiyatı ile de cazip oluyor
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Bond » 09 Şub 2013, 15:27

Sacma degıl :thumbup: Tum acıklamalar ve bazı sebepleri proje konusunda belirtildi. Forumda Concord sahipleri mevcut ama C2 yok henuz. Yeni AP ROO Hublot Kıng Linde chrono ( lınde zaten cok daha az bılınen marka ) vs farklı kasa yapılı alternatifi spor chrono baska yok veya ben goremedim. Zaten bu modelleri sevmeyene pek bir sey ifade etmeyecektir. :champ: Concord pahalı marka almak kolay degil. Dıger markalar ise cok daha pahalı 30 bin 80 bin TL aralıgında modelleri onları almak ise cok daha zor. Bu projede amac bu yonde standart bir cok markada olan klasik bir chrono modeli projesi dusunmedik. Ileride uyelere avantaj olacak ise daha cok kisiye hitap edecek main stream projede mutlaka degerlendirilir. Proje konusunda eksik bilgiler mutlaka vardır yogun ılgi olunca alternatifleri ve nedenlerin detaylarını tam eklemedim. Oraya da eklemeye calısırım sonra. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Erdem35 » 05 May 2013, 01:13

artık var....
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Re: Forumda Neden Grand Seiko Yok ?

Mesaj Clk » 05 May 2013, 02:09

desertsun yazdı:Birkaç aya kalmaz kolumda olacak vuracam kırbacı vuracam kırbacı :lol:

:lol: :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Forumda Neden Grand Seiko Yok ?

Mesaj SerkanGS » 05 May 2013, 12:36

Clk yazdı:
desertsun yazdı:Birkaç aya kalmaz kolumda olacak vuracam kırbacı vuracam kırbacı :lol:

:lol: :thumbup:

Erdem hocam :thumbup:

Clk demiştim ama kimse inanmamıştı :lol:
Dedicated to Perfection / Eski Kullanıcı Adı Desertsun
Kullanıcı avatarı
SerkanGS

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 76 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners