TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Paul Newman Daytona Homage Yorum

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Paul Newman Daytona Homage Yorum

Mesaj vmetin » 15 Nis 2013, 10:20

Bu parayı vereceksen Sinn'e bak bence
Kullanıcı avatarı
vmetin
 
Mesajlar: 5262
Yaş: 90
Kayıt: 13 Ara 2011, 17:37

Re: Paul Newman Daytona Homage Yorum

Mesaj nickynick » 15 Nis 2013, 11:01

100 $ a Alpha Watch var :)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick
 
Mesajlar: 7292
Kayıt: 16 Kas 2009, 22:44

Re: Paul Newman Daytona Homage Yorum

Mesaj altıkırkbeş » 15 Nis 2013, 11:52

Yok ben bu saati alma niyetinde değilim ,sadece forumun haberi yoksa haberi olsun diye ekledim,bu saati de değerlendirelim yorum yapalım diye konuyu açtım, orda bir yanlış anlaşılma olmuş :) aslında steinhart sorusunu da genel homagelere bakışınızı öğrenmek için sormuştum,ama steinhart ayrı bir dünya benim için.
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş
 
Mesajlar: 1098
Yaş: 35
Kayıt: 14 Nis 2013, 20:20
Konum: Ankara

Re: Paul Newman Daytona Homage Yorum

Mesaj bergama » 02 May 2013, 02:43

merhaba arkadaşlar, bu foruma yeni kayıt olmuş bir üyeyim. ve buraya kayıt olmamın tek bir sebebi var. dün facebookta satışı başlamış bulunmakta olan bir saat projesi var. saat eski rolex daytona nın kopyası gibi görünüyor, yalnız daha önce hiç adını duymadığım bir isviçre mekanizması kullanıldığı söyleniyor. limitli üretimmiş ve sadece 100 tane üretilecekmiş. saati satın almayı düşündüğüm için sizlerden bir fikir danışıyım istedim. saat için istenen rakam saygıdeğer bir meblağ 1050euro. acaba bu şirketten daha önce satın alan bir arkadaş varmı? tecrübelerini benimle paylaşırsa sevinirim.
link i vereyim:
https://www.facebook.com/TorstenNagengast
http://torsten-nagengast.de/projects/

saygılar
deniz
Kullanıcı avatarı
bergama
 
Mesajlar: 2
Kayıt: 02 May 2013, 02:27

Re: Paul Newman Daytona Homage Yorum

Mesaj mrbars » 02 May 2013, 08:54

selamlar deniz,
mekanizma ETA.
bence almayın. muallaklı bir homage için yüksek meblağ.

bergama yazdı:merhaba arkadaşlar, bu foruma yeni kayıt olmuş bir üyeyim. ve buraya kayıt olmamın tek bir sebebi var. dün facebookta satışı başlamış bulunmakta olan bir saat projesi var. saat eski rolex daytona nın kopyası gibi görünüyor, yalnız daha önce hiç adını duymadığım bir isviçre mekanizması kullanıldığı söyleniyor. limitli üretimmiş ve sadece 100 tane üretilecekmiş. saati satın almayı düşündüğüm için sizlerden bir fikir danışıyım istedim. saat için istenen rakam saygıdeğer bir meblağ 1050euro. acaba bu şirketten daha önce satın alan bir arkadaş varmı? tecrübelerini benimle paylaşırsa sevinirim.
link i vereyim:
https://www.facebook.com/TorstenNagengast
http://torsten-nagengast.de/projects/

saygılar
deniz
Kullanıcı avatarı
mrbars
 
Mesajlar: 3268
Yaş: 50
Kayıt: 07 Mar 2012, 12:39
Konum: Istanbul

Re: Paul Newman Daytona Homage Yorum

Mesaj Erdem35 » 02 May 2013, 09:06

Hiç bulaşmayın derim :? sayın mrbars dediği gibi muallaklı bir projeye benziyor... süprizlerle dolu olabilir :)
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35
 
Mesajlar: 5799
Yaş: 42
Kayıt: 13 Ara 2012, 20:35
Konum: Tire/İzmir

Re: Paul Newman Daytona Homage Yorum

Mesaj bergama » 02 May 2013, 11:42

sağolun arkadaşlar cevaplarınız için. daha önce bir başlık başlatıldığını görmemişim. sizin fikirleriniz çok değerli benim için.
torsten nagengast le yazışmıştım ve mekanizmanın chronometer certified chronographe olarak belirtmişti. bu tarz makinaların çok özel olduğunu ifade ediyor. sizce bu gerçekten dediği gibi özelmi? ayrıca arkadaşımız fiyatı tr ye girine kadar 1750euro yu bulacağını belirtmiş. saatin iskontolu fiyatı 1065euro. acaba buna nekadar vergi biner? gerçekten o rakamları bulurmu?
Kullanıcı avatarı
bergama
 
Mesajlar: 2
Kayıt: 02 May 2013, 02:27

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 84 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners