TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Vitrin Rolex'i

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Vitrin Rolex'i

Mesaj Kalpaklı » 15 Nis 2013, 15:38

bir müşteri veya tezgahtar yere düşürmüş olmasın ?
veya bu tarz bir kaç düşüş

aklıma türlü şeyler geliyor
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir / Eski kullanıcı adı Flieger
Kullanıcı avatarı
Kalpaklı

Mesaj fsinan » 15 Nis 2013, 16:08

Yaw Alman'da ikiyüzlülük varsa bizde 200000 yüzlülük var. Adamlarda en azından kural kanun belli adamın aklını alırlar üçkağıt olursa. Bizde saldım çayıra mevlam kayıra, bir de zaten ahlak dediğin şey bir donda, bir de türbanda...
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj sdr9935 » 15 Nis 2013, 16:46

fsinan yazdı:Yaw Alman'da ikiyüzlülük varsa bizde 200000 yüzlülük var. Adamlarda en azından kural kanun belli adamın aklını alırlar üçkağıt olursa. Bizde saldım çayıra mevlam kayıra, bir de zaten ahlak dediğin şey bir donda, bir de türbanda...

:super:
Kullanıcı avatarı
sdr9935

Mesaj Triton » 15 Nis 2013, 19:17

fsinan yazdı:Yaw Alman'da ikiyüzlülük varsa bizde 200000 yüzlülük var. Adamlarda en azından kural kanun belli adamın aklını alırlar üçkağıt olursa. Bizde saldım çayıra mevlam kayıra, bir de zaten ahlak dediğin şey bir donda, bir de türbanda...

Eh doğru söze pek bir şey denemez. Ben adamlara kızmıyorum. Yalnızca tespit yapıyorum.

Burada Rolex satan adamları görünce bu duruma hak vermemek elde değil. Ama böyle bir durumda pek doğru değil. sahtecilik her yerde var. Bizzat markanın buna fırsat vermemesi lazım.

O zaman yetkili satıcılık havada kalıyor....
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Triton

Mesaj Clk » 15 Nis 2013, 19:40

2fast4u yazdı:Bu taklit olma veya olmama meselesi degil almanya'da rolex ini takasa verirken adam istanbul dahil dubai sertifikasini bile kabul etmiyor.AB ulkeleri cikisli saatler para ediyor cunku alici grubu saatlerde buna dikkat ediyor .clk daha iyi aciklar ancak amerika da durum daha da farkli mesela her turlu rolex kagitsiz bile para eder yeter ki dukkan sahibi saatin calinti olmasi ihtimalini dusunmesin

Avrupa'da grey market saatleri bile EU sertifika ile satilir. Asya, Türkiye ve USA sertifikali saatlerin el degistirebildigi tek yer saat fuarlaridir. Bunun bir cok nedeni var. Birincisi saat dediginiz sey sadece gördügünüz objedir. Kasanin orijinal olup olmadigini, mekanizmanin orijinal olup olmadigini bilemezsiniz. Hatta piyasa da satilan Comex saatlerin bile bir cogu sahte!!! Siz hic ikinci el bir saat alirken saati actirip mekanizmasini kontrol ettirdiniz mi? yada hic kasa numarasini kontrol ettiniz mi? Avrupali böyle risklere girmek istemedigi icin EU sertifikali saat ister ve alir. Cünkü bu tip olaylar burada cok nagdir yasanir.

Ikincisi ise fiyat... EU saatlerin fiyatlari 3 asagi 5 yukari her EU ülkesinde aynidir. Grey market saticilari ya saatcilerin elinde kalmis olan saatleri cok iyi indirimler ile alir satar yada saat bayii acil paraya ihtiyac duymaktadir, grey market saticisini arar yine uygun indirim ile ayni gün saati neredeyse karsiz satar. Türkiye, Dubai ve Asya'da durumlar biraz farkli. Indirim oranlari cok yüksek rakamlara cikiyor. Avrupali da kazik yemek istemiyor. Tanimadigim adam kazanacagina bayiim kazansin der. Burada 2-3 sene öncesine kadar pazarlik diye birsey de yoktu zaten. Neyse cok yazdim :geek:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kirpi ve 101 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners