Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Merhabalar, geçenlerde bir arkadaşımın yeni açılan lüks segment kalem mağazasına uğradığımda kalemler kadar saatler de ilgimi çekti, özellikle fiyat-kalite olarak baktığımızda cok uygun gözüken saatlerin mekanizmaları hakkında birkaçının otomatik olması haricinde bilgim malesef yok, ancak fiyatları görünümlerine gore oldukça uygun. Ankara Kentpark ikinci kattaki Aurora mağazasına uğrarsanız, benim selamımı iletirseniz mumkun oldugunca yardimci olacaklarından emin olabilirsiniz. Kalem merakı olmayan bendenizi bile bu konuyla ilgi duyurmaya başlayan bu mağazayı tum saat ve kalem meraklısı arkadaslara goz atmaları icin şiddetle tavsiye ediyorum.
Sevgili asymptot, fikrinize harfiyen katılıyorum; ancak özellikle görece uygun fiyatları ile bir dolma kalemin yanında kendimize guzel bir hediye olabilir düşüncesindeyim bu saatler.