TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Focus ve Uhren-Magazin Okuyucuları En İyi Saatleri Seçti

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Focus ve Uhren-Magazin Okuyucuları En İyi Saatleri Seçti

Mesaj Clk » 27 Mar 2013, 10:05

2fast4u yazdı:Clk sen niye breitling almadin cidden cok ayip sana:)baran sen breitling tsf team member eminim ki geri donusun muhtesem olacak:)

2fast ayip ettin simdi. Saatler bu kadar büyük caplara sahip degil iken (2000'li yillar) kendime bir Colt Ocean 500 M diver almistim. Halen arada severek takarim.

Fotograf kötü cikti, Breitling imajini sarsmak icin degil sadece fotograf acele ve ciplak (bakiniz sol alt lug) cekildigi icin :D

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 27 Mar 2013, 10:27

Utandim simdi benim breitling i ucak sandigim yillar sen superocean almissin:)))hakikaten unutmusum bu saati fakat renkler muthis bu arada foto kalitesi derken benim ugrasip cektigim fotolar bunun yanindan gecemez saatin degil de benim imaji sarstin:) hangi makinayla cekiyosun kardesim bende iphone 4 var s bile degil:)))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 27 Mar 2013, 10:28

Pardon coltocean bak cok sarsilmisim yeni yeni toparliyorum:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 27 Mar 2013, 13:17

Nokia Lumia ile cekiyorum. Dogru düzgün olan fotograflar tabii ki DLSR ile cekilme ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Archimed » 27 Mar 2013, 14:31

Rolex tabi ki pek çok saat kategorisinde üst sınıf, belki de CLK reyizin dediği gibi kategori üstü.

Diğer taraftan 25.000 EUR'a kadar ve 25.000 EUR üstü kategoride JLC, AP, A.Lange&Söhne, Panerai, IWC vs saatlerin arasında Rolex görememek bana ilginç geldi.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj Clk » 27 Mar 2013, 15:29

Archimed, daha önce foruma cesitli basliklar altinda yazdigim gibi Rolex'in komplikasyonlar ile isi yok. Müsteri hedefleri ve teklif ettikleri AP, JLC v.s. gibi markalardan cok farkli. Stratejileri de bana sorarsan cok dogru..,

Nedenleri basit. AP'nin en cok sevilen saati Royal Oak. En cok satilan saati de Royal Oak.
PP'nin en cok satilan saati Calatrava
JLC icin bu Reverso etc... Bu örnekler cogaltilabilir. Bu saatlerin hepsi üreticileri icin baz olarak nitelendirilebilecek saatler. Cok daha komplike saatler yapmalarina ragmen bunlar satiliyor. Fiyat tabii ki satislarda ciddi rol oynayan bir etken ancak yukarida örnek olarak verdigim saatler

1- günlük kullanima cok uygun
2- Kult olmus modeller
3- Servis zorlugu olmayan modeller
4- Herkesin imrendigi ama kimsenin bir AP Royal Oak Offshore karsisinda gösterecegi "O HA" tepkisini vermeyecegi modeller.

Dolayisi ile aslinda yukarida ismi gecen markalar da stratejilerini degistirip daha günlük kullanima uygun saatler üretebilseler bence Rolex'in pazarda ki payindan güzel bir dilimi götürebilirler.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Baran » 27 Mar 2013, 18:18

2fast4u yazdı:Clk sen niye breitling almadin cidden cok ayip sana:)baran sen breitling tsf team member eminim ki geri donusun muhtesem olacak:)

Cillop gibi Colt GMT mi sattığımdan beri aklımda Breitling vardı,üstüne biraz önce bileğinde gördüğüm aletten sonra dönüşüm yakında muhteşem olacak doğru ;) Bu arada saatinin hiç fotojenik olmadığını canlı görünce anladım.Güle güle kullan abi cok yakışmış :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Clk » 27 Mar 2013, 18:58

Yapmayin etmeyin kardesler. Bu saat belki de sahip oldugum en eski saatlerimden biri. Yaklasik 11 senedir benim ile yasamakta ;) Yeni birsey yok ortada :D
Kullanıcı avatarı
Clk

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kirpi ve 104 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners