TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Japonya ve Saat

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Japonya ve Saat

Mesaj ulgen » 10 Mar 2013, 17:58

tamam emre ben afrikada yasiyorum ve aksama kadar afrikalilarla calisyorum , tum gun de afrikalilari goruyorum..siz benden japonyayi dah a iyi biliyorsunuz... e bu arada yazimda son 1o senede bozulan japonya ekonomsinden de bahsettim ..tutup bana bilmem ne markasinin subelerinden bahsetmisiniz..fabrikalardaki 400 000 yenlik maslar su anda 150 000 yen civari...neyse siz uzaktan bir japonya imaji cizmisiniz kafanizda ben ise icinde yasadigim japonya imaji cizmisim...her sabah ben bu ulkede uyanip , bu ulkenin insanlariy;a calisyorum...bu insanlarin icinde yasamimi surduruyorum.. ama siz benden daha ii japonyayi biliyorsunuz..benim acimdan konu kapanmistir
En son ulgen tarafından 10 Mar 2013, 18:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ulgen

Mesaj ulgen » 10 Mar 2013, 18:02

bu arada bir dahaki sefer ueno yada gidersen,istasyonun orda istemediginden fazla cakma urun bulabilirsin ..ozeliklede vl dedigin markanin....1000 yene satiyorlar ...
Kullanıcı avatarı
ulgen

Mesaj Emre » 10 Mar 2013, 23:06

ulgen alınganlık yapmana lüzum yok. Amacım münakaşa etmek değil. En nihayetinde ben bir şeyler yazmışım, hani 'peh, ne alaka sen nereye gittin burası öyle bir yer değil' tarzında bir cevap vermişsin. Afedersin ama çok snob bir tavırdı bu. Ben de aksini ispat etmek için yanıt verdim. Eğer çok istiyorsan sana istatistiklerle de yanıt veririm. Mesela son 10 yılda bozulan Japonya ekonomisi şu anda nerede?

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)

gibi.

Ayrıca şunu da söyleyim, eşim 5 yıl orada yaşadı ve şu an da Japonya'da yaşayan bir sürü dostumuz var.

Ben bunu şuna bağlıyorum, yanlış anlama sakın. Ali Ağaoğlu'nun oğlu ayarında bir zengini :) Japonya'ya yaşamaya gönderelim, maddi durumu ortanın üstü birisi kendi tercihi doğrultusunda Japonya'ya yaşamaya gitsin, bir tane üniversite öğrencisi lisans okumak için gitsin, bir de oraya tamamen çok çalışıp para kazanıp daha iyi imkanlar elde etmeyi kafasına koymuş biri gitsin. Emin ol bu dördü de bambaşka tecrübeler, bambaşka hayatlar ve bambaşka şeyler görüp geri dönerler. En azından ABD açısından düşünürsek bu olay gerçektir.

Abartmıyorum, Japonya'da yaşayıp Ginza'ya gidip bir fincan kahve içmemiş kişiler var. Yadırgamıyorum bu tercih meselesi. Orada gezip takılıp Starbucks'tan bir kahve içilebilir. Hele ben orada yaşasam Ginza'dan çıkmam çünkü inanılmaz saatler var. Buradaki butiklere ayda yılda bir tane düşünce vay be dediğimiz saatler gelip gelip gidiyor. Dediğim gibi, bu hayata bakış açınızla alakalı.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj ulgen » 11 Mar 2013, 03:37

yok alinganlik yapmiyorum , sadece bakis acimiz farkli ...
acikcasi japonya konusuyla alakali olarak burda kimseynende munakasa etmem ,
yarin bir gun yuz yuze gelip oturup sohbet edecegim insanlarla bos seyler icin tartismak mantiksiz benim acimdan ...

:thumbup:
Kullanıcı avatarı
ulgen

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 222 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners