Ulaşılabilir,
Yatay bi-compax,(aslında bi-compax olması da şart değil 3 ve 9 a yerleştirlmiş subdial'lar da beni mutlu edebilir

İnce bezelli,
bir saat peşinde gugıllarken, bütün yolların IWC Portekizli'ye çıkması tadımı kaçırmaya başlamıştı ki wus'dan bir dayının da benzer bir derdi olduğunu gördüm.
Dayıma önerilerden biri, "Van der Gang" diye bir hollanda markası idi, olası TWsteel vakası kuşkusuyla tıkladım, dandik sayılabilecek xml flash bir web sitesi çıktı karşıma.
Lakin saatler bana hiç de dandik görünmedi ve hatta neredeyse bütün kriterlere uyuyordu.

dahası 64 rockwell gibi bir çelik sertliği sunuyorlardı.
Gelgelelim kalp atışlarım, Portekizli güzelliğinin, işçiliğinin, başkaları tarafından da ondan daha ulaşılabilir sunulmadığı bilgisiyle yavaşladı

Havacılık ve uzay endüstrisine de hassas parçalar işleyen bu firmanın online satılan bir saatine rastlamadım, ancak Wus referansları 5k €'dan başlayan liste fiyatlarından bahsediyor.
Bir Portekizli bütçesi ile yola çıkan, biraz da alternatif arayan birisi için bir ihtimal üzerinde düşündürebilir.
PS: ilgilenenler için WUS'dan "Ernie Romes" nikli kullanıcının ziyaret izlenimleri http://forums.watchuseek.com/f2/visit-van-der-gang-watches-322462.html