Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
mturann » 24 Kas 2025, 09:34
Maalesef ben kordonu beğenmedim
-

mturann
-
Ahmetrefik » 24 Kas 2025, 10:30
Eski kasa çok daha güzel, maalesef bu olmamış, tag heuer aquaracer benzeri birşey olmuş veya seiko marine master diver, son zamanlarda köşeli hatlar moda oldu fakat bence yakışmamış.
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
-

Ahmetrefik
-
Curiosity » 26 Kas 2025, 23:00
Köşeli hatlar daha da belirginleşerek Seiko Samurai SRPEE33’lere biraz benzemiş, bu olumsuz bir durum değil, önceki modellerde olan köşeli yapı biraz daha belirginleşmiş, bilezik ise uzun zamandır Omega’nın çıkardığı en hoş bilezik olmuş bence. Dalgıç saatlerinde numerik indist benim gözümü çok yoruyor, fakat burda bezeldeki indistlerle aynı hizada kullanmadıklarından Planet Ocean’ı ayrı tutmak gerektiğini düşünüyorum.
Bence harika olmuş.
Aynı şeyi Blancpain için söyleyemem.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Curiosity
-
hizliomer » 28 Kas 2025, 14:25
Bir saatte tarih olmaması benim için vazgeçme sebebi
-

hizliomer
-
whichwatch30 » 25 Ara 2025, 23:18
Dalgıç saati sevmeyen biri olarak bunu sevdim, demek bir şeyleri benim gibiler için doğru yapmışlar. Kolumda iyi durdu, rica üzerine denemesem umursamaz geçerdim. Boyut arkadaşlar, saat kolda çalışıyor, bu bende az oluyor bu tip saatlerde. Saatin promosyonu çok ciddi bu arada.
-

whichwatch30
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: alicem, eyimen, mturann, sphinx, tgümüştekin ve 239 misafir