TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Garantisi: İstanbul'da Kabus, Londra'da Gerçek Hizmet

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Garantisi: İstanbul'da Kabus, Londra'da Gerçek Hiz

Mesaj Ozgur » 24 Ağu 2025, 13:27

Yazdıklarınızı okuyunca bir anım aklıma geldi,

Bundan belki 7-8 sene önce istinye park rhodium'a (şimdi tam hatırlayamadığım ama kullanıma engel olmayan) bir sorunu sormaya girdim. Nasıl halledebiliriz diye...
"Saatinizi Dubai Rolex'ten almışsınız, oraya sorun" diye cevap almıştım.

Söylenecek çok şey var...

Vasatların yükselişinde pek çok şeyden umudumu keseli çok oldu.
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj gozdentunay » 24 Ağu 2025, 14:01

Bu ülkede herkes biribirini öpme sevdasında olduğu için kurumsal olup olmaması hiçbir şey ifade etmıyor ne yazıkki.. bu tavır hem markaya bir zarar hem de Türk müşterinin soğuması için çok açık bir neden. keşke rolex‘in merkezine de bir mail atsaydınız durumu iletseydiniz Türkiye’deki yıllardır yapılan rezilliklerin farkında olsalardı .Tekrar geçmiş olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
gozdentunay

Mesaj mturann » 24 Ağu 2025, 14:54

İnsan hep arka kollamaktan, acaba kazıklanıyor muyum? düşüncesinden başıma bir şey gelir mi endişesinden, sakata gelirmiyim gerginliğinden bir sorun çıkar mı stresinden memlekette erkenden yaşlanıyor ve hastalıklardan ölüyoruz.
Yorgunluk başka bir şey değil.
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj Heesh » 24 Ağu 2025, 23:28

Bende geçen sene Türkiye tissot servisi ile böyle büyük bir sorun yaşamıştım çiçek gibi saatimin çelik bileziğinin içinden geçmişler hata da kabul etmediler 3-4 ay sonunda 100 arama sonunda çelik bilezik değişimi ile paçayı kurtardım Allah düşürmesin diyorum. Türkiye de büyük markalar da yurtdışı gibi özenli davranmıyorlar çünkü ipleyen yok denetleyen yol bir mevzuat name yok hak düzgün aranacak yer yok

Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj cbk84 » 25 Ağu 2025, 00:11

gozdentunay yazdı:Bu ülkede herkes biribirini öpme sevdasında olduğu için kurumsal olup olmaması hiçbir şey ifade etmıyor ne yazıkki.. bu tavır hem markaya bir zarar hem de Türk müşterinin soğuması için çok açık bir neden. keşke rolex‘in merkezine de bir mail atsaydınız durumu iletseydiniz Türkiye’deki yıllardır yapılan rezilliklerin farkında olsalardı .Tekrar geçmiş olsun

Rolex İsviçre’ye her şeyi dokumante ettiğim çok detaylı bir mail attım. Ayrıca Ekim ayında Cenevre seyahatim için randevu istedim. Görüşeceğim.
cbk84

Mesaj cemhk » 25 Ağu 2025, 08:00

Zamanında Omega butikten aldığım saatin bezelinde kayma olduğunu fark edip geri götürdüğümde hatayı kabul etmemişerdi. İsviçre'yle yazışarak problemi gidermiştim.

Rhodiumun genel mentalitesini düşününce bu tarz yaklaşımlar şaşırtmıyor.
Kullanıcı avatarı
cemhk

Mesaj Jugadorian » 25 Ağu 2025, 09:00

scarbo yazdı:naçizane tavsiyem saatlerinizi garantiye yollayacağınız zaman iyice video ve fotoğraflayın ben yollamadan önce video ve fotoğraf çekmiştim adamlar sizin saatinizi servise sokarken çizik ve darbesiz olan saatinize direkt çizik vs yazarak kendilerini korumaya alıyorlar elimde ki video ve fotoğraflarla belgelemeseydim işimiz vardı. Bu fotoğrafları onlara gösterdikten sonra ancak çözmeye çalıştılar, çok uyanıklar

Söylediğinizde çok haklısınız, daha başka kime güvenebilirsiniz ama maalesef bunu yapıyorlar. Ben de saatimi garantiye göndermeden önce tüm açılardan çok detaylı fotoğraflar ve video çekip kayıt altına almıştım. Hatta paketleme ile ilgili sorun olmaması adına paketlemeyi dahi çok titiz yaptım ve fotoğraflamıştım.
Hi! I'm newbie.
Kullanıcı avatarı
Jugadorian

Mesaj cbk84 » 25 Ağu 2025, 12:15

Ozgur yazdı:Yazdıklarınızı okuyunca bir anım aklıma geldi,

Bundan belki 7-8 sene önce istinye park rhodium'a (şimdi tam hatırlayamadığım ama kullanıma engel olmayan) bir sorunu sormaya girdim. Nasıl halledebiliriz diye...
"Saatinizi Dubai Rolex'ten almışsınız, oraya sorun" diye cevap almıştım.

Söylenecek çok şey var...

Vasatların yükselişinde pek çok şeyden umudumu keseli çok oldu.

İnanılmaz gerçekten. Gerçekten artık sıradanlaşmış bir vasatlık var...
cbk84

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 290 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners