Sosyalcan, ben o aciklama borcunu neredeyse dayatma olan bir e-mail yazarak sordum. Gelen cevap "bence dogru" Basel nedeni ile Isvicre'de ki üretici firmanin yogunlugunu baska konulara vermesi.
Bu noktada beni kizdiran Günther Reyiz'in bana dogru olmayan bir zaman anmis olmasi. 2-3 hafta sonra hani saatler dedigimizde de yukarida ki Basel özürünü ortaya koymasi.
Steinhart'a bu konuda tepki gösterdim zaten, diger taraftan da kisa teslim süresi icin olmayacak dua'ya amin demis gibi hisettim kendimi. Yazili olan aciklama da yeni teslim süresi Mayis ortasi/sonu seklinde belirtildi.
Daha önce yazdigim gibi normal sartlarda saatlerin teslimi 6 ay ile 1 sene arasinda degisiyor. Biz bu isi 3-4 ayda basarabilirmiyiz diye bastirdik ama pek olumlu sonuc almisa benzemiyoruz

Saatler sorunsuz olsun; biraz gec olsun. Elimden daha fazlasi gelmedigi icin yapacak birsey de yok ama forum ahalisi derse ki git Günther Reyiz'i girtlakla.... O zaman baska

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...