TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Rolex Saatler İle İlgili Tüm Konuları Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj eyimen » 04 Eki 2020, 21:11

bravoecho yazdı:Arkadaslar herkese selamlar, iyi pazarlar :thumbup:

Benim Rolex bulunabilirligi konusunda tavisyenize ihtiyacim var, ve faydali olabilecek her turlu tavsiyenize burdan yada ozel mesaj yolu ile acigim. Fazla uzatmadan ne istedigimi, nicin istedigimi ve fiyat konusundaki dusuncemi belirtip yorumlarinizi bekliyorum.

1-NE ISTIYORUM: Sadece SS modeller. HULK yada yeni Kermit, BLNR (Batgirl), Beyaz Daytona.

2- NICIN: Flipper yada kar yapip satici degilim. Kendi capimda saat meraklisiyim ve aldigim saati santiye ortaminda calismama ragmen gunluk kullanirim. Bundan once SS 45mm PO kullandim, agir geldi, aynisini Ti Blue 45mm PO ile degistirdim su anki saatim bu. Spor saatleri seviyorum, altin veya formal dress tarzi saatler tarzim degil. Eger saydigim modellerden birini bulabilirsem, o da gunluk kullanacagim bir model olacak.

3- FIYAT: dedigim gibi Flipper yada kar yapip satici degilim; oyuzden grey marketteki nerdeyse x2 fiyatlar beni ilgilendirmiyor. O kadar para vereceksem, liste fyatindan gider Rolex bayisinden 1 yerine 2 saat alirim.

TR'deki Rolex bayilerinde SSmodelelrkonusundaki tecrubeniz nedir? Bulunabilirlik ve musteriye yaklasim olarak... Ben Dubai'de yasiyorum ve burda bu modeller yok satiyor (sebepleri tarafimca malum o yuzden uzatmayayim)

Simdiden tesekkurler...

Türkiye'de de durum Dubai'den farklı değil. Bahsettiğiniz modelleri senelerdir alamadık :lol:
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj ffcoach » 09 Eki 2020, 17:41

Neden alınamıyor sıramı gelmiyor ayrıcalıklı müşterilerden konunun yabancısıyım sebebi nedir bende 41mm bir sub date almayı planlıyorum bayiden ve bu gray marketlerde x2 fiyatının olmasının sebebi nedir yarı fiyatına bayiden sıfır almak dururken neden gray market tercih ediliyor?
Kullanıcı avatarı
ffcoach

Mesaj rolexcollector » 09 Eki 2020, 18:02

ffcoach yazdı:Neden alınamıyor sıramı gelmiyor ayrıcalıklı müşterilerden konunun yabancısıyım sebebi nedir bende 41mm bir sub date almayı planlıyorum bayiden ve bu gray marketlerde x2 fiyatının olmasının sebebi nedir yarı fiyatına bayiden sıfır almak dururken neden gray market tercih ediliyor?
Arz talep[emoji106]

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj timeluxury » 09 Eki 2020, 19:03

Resim
Kullanıcı avatarı
timeluxury

Mesaj eskiserkan » 09 Eki 2020, 22:34

ffcoach yazdı:Neden alınamıyor sıramı gelmiyor ayrıcalıklı müşterilerden konunun yabancısıyım sebebi nedir bende 41mm bir sub date almayı planlıyorum bayiden ve bu gray marketlerde x2 fiyatının olmasının sebebi nedir yarı fiyatına bayiden sıfır almak dururken neden gray market tercih ediliyor?

Bayilerin adresleri belli, şansınızı deneyin sorun bence. Neticeyi buradan yazarsanız herkes bilgilenir.
Kullanıcı avatarı
eskiserkan

Mesaj Ufkynl » 10 Eki 2020, 00:43

Grey marketteki satıcılar satmayan modelleri de set halinde alıyorlar. Böylece maliyeti satan modellerin üzerine yıkıyorlar.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ufkynl

Mesaj Alkım » 13 Eki 2020, 21:09

Resim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Alkım

Mesaj batikanak » 24 Eki 2020, 22:58

bravoecho yazdı:Arkadaslar herkese selamlar, iyi pazarlar :thumbup:

Benim Rolex bulunabilirligi konusunda tavisyenize ihtiyacim var, ve faydali olabilecek her turlu tavsiyenize burdan yada ozel mesaj yolu ile acigim. Fazla uzatmadan ne istedigimi, nicin istedigimi ve fiyat konusundaki dusuncemi belirtip yorumlarinizi bekliyorum.

1-NE ISTIYORUM: Sadece SS modeller. HULK yada yeni Kermit, BLNR (Batgirl), Beyaz Daytona.

2- NICIN: Flipper yada kar yapip satici degilim. Kendi capimda saat meraklisiyim ve aldigim saati santiye ortaminda calismama ragmen gunluk kullanirim. Bundan once SS 45mm PO kullandim, agir geldi, aynisini Ti Blue 45mm PO ile degistirdim su anki saatim bu. Spor saatleri seviyorum, altin veya formal dress tarzi saatler tarzim degil. Eger saydigim modellerden birini bulabilirsem, o da gunluk kullanacagim bir model olacak.

3- FIYAT: dedigim gibi Flipper yada kar yapip satici degilim; oyuzden grey marketteki nerdeyse x2 fiyatlar beni ilgilendirmiyor. O kadar para vereceksem, liste fyatindan gider Rolex bayisinden 1 yerine 2 saat alirim.

TR'deki Rolex bayilerinde SSmodelelrkonusundaki tecrubeniz nedir? Bulunabilirlik ve musteriye yaklasim olarak... Ben Dubai'de yasiyorum ve burda bu modeller yok satiyor (sebepleri tarafimca malum o yuzden uzatmayayim)

Simdiden tesekkurler...

SS modelleri istemek bir yana, sizin istediğinizi belirttiğiniz modeller, normal bir SS modelden de daha zor
SS Datejust gibi bir modele bir sıra var dendiği yerde, ama şanslı iseniz birkaç ay içinde belki (o da en zor satan kadran seçeneğini) alabilecek iken, Hulk, Kermit, Daytona gibi modelleri isteseniz de vermezler. Siz siz olduğunuz için değil, sizin gibi bu modelleri isteyen binlerce kişi olduğu, ve hepsinin talebini karşılayacak kadar saat gelmediği için.
Defalarca kez aynı konu zaten konuşulmuştur, bu durumu beğenen vardır, beğenmeyen vardır ama gerçek şu ki bayiler seçim yaparken müşterilerin geçmiş alışverişlerine ya da gelecekte potansiyel alışverişlerini de hesaba katarak saatleri veriyorlar. Doğru ya da yanlış yargılamıyorum, sadece olan durumu söylüyorum.

Hani, butiğe girip şansınızı denemek isterseniz deneyin ama "malesef çok sıra var artık sıraya bile isim almıyoruz" dan farklı cevap verecek bir yer olduğunu sanmıyorum
BATIKAN
Kullanıcı avatarı
batikanak

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rolex Crown Club

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: jesuisnul ve 31 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners