Doland覺r覺lma olay覺

TSF Uluslararas覺 al覺nt覺 ve Kay覺p Saat Veritaban覺 Kay覺t

Re: Doland覺r覺lma olay覺

Mesaj dogodenizli » 15 Au 2019, 16:09

sieger yazd覺:
dogodenizli yazd覺:
sieger yazd覺:Yeni bir gelisme, ve cok da pis bir hata benim tarafimdan.

Sayet kargoyu kendi adimla gondermis olsaydim direk tuketici mahkemesine gidiyordu ve genelde tuketicinin hakli burundugu bir mecraymis orasi. ancak ben her zaman arasi kullandigimdan ve oradaki calisanlar da alisik oldugundan bana, direk sirket adiyla gondermisiz (aklima bile gelmedi) o yuzden direk bu ticari bir urun olarka geciyormus, ve arabulucu ile anlasamazsak, mahkemeye giderse ticari mahkemeye gidicek, ve isim zor gorunuyormus.. vay arkadas ya :roll:


H羹seyin Bey,bu ayr覺nt覺y覺 keke daha 繹nce paylasayd覺n覺z bizimle.Yeni fark etmi olman覺z b羹y羹k talihsizlik.

Evet bu durumda t羹zel kiilik yani ticari iletme g繹nderici konumunda bulunduu i癟in t羹ketici mahkemesine gidilemez.Dolay覺s覺yla t羹ketici mahkemesinin avantajlar覺ndan yararlanilamaz(ispat y羹k羹,ispat ekli vs.)

Sonu癟 olarak dost ac覺 s繹yler diyorum ve iinizin 癟ok zor olduunu belirtmek istiyorum. Temennim olumlu sonu癟 al覺nmas覺 ancak fatura da olmad覺覺 i癟in mevcut durumda her ey aleyhinize g繹r羹n羹yor.Zira elinizde baka ispat arac覺 yok.

Umar覺m sizin ad覺n覺za s羹re癟 olumlu iler.Sal覺cakla kalin.


evet hocam, basta o ihtimali ben bilmiyordum bile ki.. Ama sunu merak ediyorum, her sey tamam, ama onlar imzasiz kimliksiz birine vermisler, yani onlarin hic mi sucu yok? adamlar dogru kisiye verse zaten olay yok.. o kismi anlamiyorum


Tabii ki su癟 kargo irketine ait. Ancak sizin bu durumu ispat etmeniz gerekiyor. Biz sizi tan覺yoruz, iyi niyetinizi biliyoruz.Amma velakin siz derdinizi nas覺l anlatacaks覺n覺z, as覺l sorun burada.Sonu癟ta arabulucu sizi tan覺mayacak.

Doland覺r覺c覺l覺覺 meslek edinmi bir癟ok ah覺s var g羹zide 羹lkemizde.E hal b繹yle olunca kimse kimseye derdini anlatam覺yor.
繹yle bir 繹rnek vereyim,sizin durumunuza benzesin.Elimde antika bir saat var,ben bunu ald覺m ve kargo irketi arac覺l覺覺yla arkada覺ma yolladim.Arkada覺m veyahut bir baka 3. kii de gitti saati direk benim g繹nderici ismimle teslim ald覺.Her ey anlamal覺 yani bir nevi dan覺覺kl覺 d繹v羹.Sonras覺nda gittim ben saati o arkada覺mdan tekrardan teslim ald覺m kendisine de 羹癟 be bir ey tabiri caizse ateledim.Sonras覺nda da ilk is kargo irketine tazminat davas覺 a癟t覺m.
Bu ekilde vakalar 癟ok fazla g繹r羹ld羹羹 i癟in,maalesef ilk akla gelen durum bu oluyor.Ve kargo irketi -hakli olmasa dahi- hakl覺 olarak g繹r羹l羹yor.
Tabii bu durumda olan sizin gibi masum insanlara oluyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
dogodenizli
 
Mesajlar: 347
Kay覺t: 26 ub 2018, 01:55

Re: Doland覺r覺lma olay覺

Mesaj sieger » 15 Au 2019, 16:16

@dogodenizli cok haklisiniz hocam, zaten bu kadar kolay olunca hirsizlik biz de direk dusukduk bu neymis ya diye, adam alici adini soyleyip direk almis gitmis kafada kapson falan kameralarda hic gorunmuyor.. bu kadar kolaysa bu ne ya dedik hep. Haklisiniz... ama benim kendimi koruyayamam cok acaip. bakalim umarim bisiler cikar cok saolun vaktiniz icin
instagram.com/archpatek
Kullan覺c覺 avatar覺
sieger
 
Mesajlar: 717
Ya: 36
Kay覺t: 18 Kas 2015, 13:01
Konum: Ankara

Re: Doland覺r覺lma olay覺

Mesaj dogodenizli » 15 Au 2019, 16:25

sieger yazd覺:@dogodenizli cok haklisiniz hocam, zaten bu kadar kolay olunca hirsizlik biz de direk dusukduk bu neymis ya diye, adam alici adini soyleyip direk almis gitmis kafada kapson falan kameralarda hic gorunmuyor.. bu kadar kolaysa bu ne ya dedik hep. Haklisiniz... ama benim kendimi koruyayamam cok acaip. bakalim umarim bisiler cikar cok saolun vaktiniz icin


Siz sagolun efendim.Gelimelerden muhakkak bizi de haberdar edin.B繹ylece yeni bir eyi daha g繹zden ka癟覺rmam覺 oluruz.

Esenlikler dilerim.
Kullan覺c覺 avatar覺
dogodenizli
 
Mesajlar: 347
Kay覺t: 26 ub 2018, 01:55

Re: Doland覺r覺lma olay覺

Mesaj Aequidas » 15 Au 2019, 16:30

Bence arkas覺n覺 b覺rakmay覺n ne olursa olsun ii a noktas覺ndan b noktas覺na 羹r羹n羹 belirtilen ah覺sa teslim etmek olan kargo firmas覺 su癟ludur.3.ah覺sa teslim ediyorlar sonra gelmi sizin 羹r羹n羹n羹z ticari yok 繹yle bir sa癟mal覺k,hala bu tip 羹z羹c羹 olaylar覺 duymam覺z覺n nedenide kargo firmalar覺n覺n doru d羹zg羹n ceza almamas覺 belki o zaman 癟al覺t覺rd覺klar覺 personellerini eitebilirler.


Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Aequidas
 
Mesajlar: 190
Kay覺t: 13 Haz 2019, 17:15

Re: Doland覺r覺lma olay覺

Mesaj sieger » 15 Au 2019, 20:50

@aequidas aynen oyle hocam. Sanirim burdan sonrasi avukata kaliyor. Benlik pek de bir sey yok gibi, anca sizden duydugum fikirleri ona da soyluyor, soruyorum. Ama aras da biliyor ki ticari mahkeye giderse onlar avantajlilar, isi oraya goturecekler. :/ neyse ben simdiden kaybettim hesabiyla bakiyorum, olur da ufak tefek birseyler kazanirsam cok sevinirim. Napalim, acemiligi agir odeyecegim gibi duruyor.


Sent from my iPhone using Tapatalk
instagram.com/archpatek
Kullan覺c覺 avatar覺
sieger
 
Mesajlar: 717
Ya: 36
Kay覺t: 18 Kas 2015, 13:01
Konum: Ankara

Re: Doland覺r覺lma olay覺

Mesaj MrPand羹l » 15 Au 2019, 23:15

ok ge癟mi olsun, konu ile ilgili baya yard覺mc覺 mesajlar var ama hepsini okuma ans覺m olmad覺 maalesef, kargo yaparken i癟inde deerli saat olduunu belirtiniz mi? Ona g繹re sigorta yap覺yorlar diye biliyorum eer sigorta olmazsa kargo i癟indeki 羹r羹n羹n fiyat覺n覺 belirlemek 癟ok zor olacakt覺r, kar覺 tarafta sizin Bu kadar deerli bir 羹r羹n g繹nderdiinizi bilemez ve ona g繹re savunma yapabilir tabi bu bahsettiim durum Aras kargo nun sorumluluu 羹zerine ald覺覺nda k覺 size yapaca覺 繹deme ile ilgili k覺sm覺 zaten kimliksiz teslim ile hata %100 onlarda

HTC 10 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
MrPand羹l
 
Mesajlar: 862
Kay覺t: 05 Tem 2015, 01:16

Re: Doland覺r覺lma olay覺

Mesaj Aequidas » 16 Au 2019, 09:31

Sigorta san覺r覺m sadece s覺f覺r 羹r羹nlere yap覺yorlar ben 2-3 kez cep telefonu g繹nderdim s覺f覺r olmad覺覺 i癟in sigorta yapam覺yacaklar覺n覺 t羹m sorumluluk bana ait olduunu belirten taah羹tname imzalatm覺lard覺 bunu 2 farkl覺 kargo firmas覺da yapt覺.
Diyorlarki ki yolda biz 羹st羹ne bas覺p k覺rabiliriz sen onu ona g繹re paketle k覺r覺l覺rsada kusura bakma 繹nceden imzal覺 taah羹tname ald覺k.
Kaybettiklerinde bizim su癟umuz yok,baka kiiye teslim ederler bizim su癟umuz yok,nakliye esnas覺nda zarar g繹r羹r yine g繹nderen su癟lu.bir d羹zenleme gelmesi gerekiyor bence bu kargo firmalar覺na yoksa bu ekilde daha 癟ok olay kar覺m覺za 癟覺kar.


Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Aequidas
 
Mesajlar: 190
Kay覺t: 13 Haz 2019, 17:15

Re: Doland覺r覺lma olay覺

Mesaj Aequidas » 16 Au 2019, 09:41

sieger yazd覺:@aequidas aynen oyle hocam. Sanirim burdan sonrasi avukata kaliyor. Benlik pek de bir sey yok gibi, anca sizden duydugum fikirleri ona da soyluyor, soruyorum. Ama aras da biliyor ki ticari mahkeye giderse onlar avantajlilar, isi oraya goturecekler. :/ neyse ben simdiden kaybettim hesabiyla bakiyorum, olur da ufak tefek birseyler kazanirsam cok sevinirim. Napalim, acemiligi agir odeyecegim gibi duruyor.


Sent from my iPhone using Tapatalk


Sizde sonu癟ta fatura olmasa bile seri numaras覺ndan tutun saatin resimleri hereyi vard覺r kargo firmas覺 ii pislie d繹kerse sizde saati yurtd覺覺ndan ald覺m diye bir evrak d羹zenleyin illa fatura olmas覺 gerekmiyor.癟羹nk羹 kargo firmas覺 iki taraftada su癟lu teslim al覺rkende kargo i癟eriini a癟覺p g繹rmesi gerekiyor.


Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Aequidas
 
Mesajlar: 190
Kay覺t: 13 Haz 2019, 17:15

ncekiSonraki

D繹n TSF al覺nt覺 Kay覺p Saat Raporu - Stolen Lost Watch Report

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 19 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners