Yeşil ağır basıyor, genel olarak saati nasıl buldun? Dağ,bayir+deniz,kum amaçlı..Umutt yazdı:Bence de yeşil dostum
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeşil ağır basıyor, genel olarak saati nasıl buldun? Dağ,bayir+deniz,kum amaçlı..Umutt yazdı:Bence de yeşil dostum
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boyut konusunda tereddüt etmiştim ben de,ama 47 mm gibi değil.. 42 mm civarı gibi hissettirdi bana ve çok hafif bir saat.ilkayacil yazdı:Hoş bir modelmiş gerçekten, fiyatınada baktım uygun geldi banada, bu aralar dağda bayırda kullanmak için g-shock bakıyorum ama bunun çapı 47mm miş direk eledim [emoji3] Bana en uygun Dw5600 serisi olcak sanırım, forumda da çok arttı sayısı [emoji51]eraslani yazdı:Sarı ve yeşil için aynı şeyleri düşünmüşüz..Mavi,kırmızı,siyah ve daha outdoor duran bir başka yeşil daha var [emoji38] Zor gerçekten.. 3 kayışlı saati görmeden almam ama.ilkayacil yazdı:Yeşil daha bi outdoor duruyor sanki ama sarı daha havalı bence. Muhtemelen yeşil olurdu tercihim ama zor seçim [emoji3]eraslani yazdı:G-shock ga 2000.. Karbon kasa,oldukça hafif ve dayanıklı.. Fiyatı uygun göründü bana.Kutusunda toplam 3 adet farklı kayışla gelen bir versiyonu da mevcutmus ama göremedim.
Sarı mı? Haki yeşil mi?
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eraslani yazdı:Yeşil ağır basıyor
Yakın zamanda uğrayacaktım Sirkeci tarafına, deneyeceğim mutlaka [emoji106][emoji846]eraslani yazdı:Boyut konusunda tereddüt etmiştim ben de,ama 47 mm gibi değil.. 42 mm civarı gibi hissettirdi bana ve çok hafif bir saat.ilkayacil yazdı:Hoş bir modelmiş gerçekten, fiyatınada baktım uygun geldi banada, bu aralar dağda bayırda kullanmak için g-shock bakıyorum ama bunun çapı 47mm miş direk eledim [emoji3] Bana en uygun Dw5600 serisi olcak sanırım, forumda da çok arttı sayısı [emoji51]eraslani yazdı:Sarı ve yeşil için aynı şeyleri düşünmüşüz..Mavi,kırmızı,siyah ve daha outdoor duran bir başka yeşil daha var [emoji38] Zor gerçekten.. 3 kayışlı saati görmeden almam ama.ilkayacil yazdı:Yeşil daha bi outdoor duruyor sanki ama sarı daha havalı bence. Muhtemelen yeşil olurdu tercihim ama zor seçim [emoji3]eraslani yazdı:G-shock ga 2000.. Karbon kasa,oldukça hafif ve dayanıklı.. Fiyatı uygun göründü bana.Kutusunda toplam 3 adet farklı kayışla gelen bir versiyonu da mevcutmus ama göremedim.
Sarı mı? Haki yeşil mi?
Çok büyük durmadı sanki..Xhantos yazdı:eraslani yazdı:Yeşil ağır basıyor
Bana yeşil ormana, dağa, sarı havuza, otele daha uygun gibi geliyor.
Yalnız, 48.7 diyor, büyük! (Gövde boyutu : 51,2×48,7×14,1mm)
eraslani yazdı:Çok büyük durmadı sanki..Xhantos yazdı:eraslani yazdı:Yeşil ağır basıyor
Bana yeşil ormana, dağa, sarı havuza, otele daha uygun gibi geliyor.
Yalnız, 48.7 diyor, büyük! (Gövde boyutu : 51,2×48,7×14,1mm)
2 renk alamam valla,en fazla birini seçerim [emoji38]
eraslani yazdı:
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 51 misafir
|