Ufkynl yazdı:Yani birisi diyor ki; rolex firması ya da bayiisi satmayan ürünü satabilmek için piyasaya satan ürünle beraber, karaborsada 2 kat fiyat arttıracağını bile bile set set mali veriyor. Bunu elestiriyor. Bunu eleştirmek absürt mu?
Birileri de bunu, normal, olabilir piyasa şartları falan diyerek makullestirmeye çalışıyor.
Absürt olan bu gibi geliyor bana.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufuk bey sizin gibi objektif düşünen insan sayısı forumda gitgide azalıyor maalesef.
İnsanlar gruplasmis. Serkan bey burada bayileri eleştirince sırf ''tayfa'' dediği için saygısız oluyor üslubu bozuk oluyor. Amma velakin khef denen ''berduș'' delik pamuk muhabbeti yaptığı zaman yine aynı şahıs tarafından komik bulunuyor.
Ne desek boş. Hep söylüyorum ve söyleyeceğim. (Alınan alınabilir bu saatten sonra sakıncası yok.) Cahil insan gerçekten çekilmiyor. Bir @batikanak nickli üyemizin naifligine,kibarliğına bakalim bir de @mertye nickli üyemize arada uçurum var. Oysa ikisi de aynı şeyi savunuyor.İşte üslup böyle bir şey. Bu vesileyle Batikan beye teşekkürlerimi sunayım.
Bu forumu yıllardır takip ederim yaklaşık 1 yıl once yaşanan bir hadisede de yine sadece siz dik durmuş ve yine sadece siz tepki göstermiştiniz. Onu da buraya birakayim herkes kimin ne olduğunu görmüş olsun. Bu vesileyle size de bir teşekkürü borç bilirim Ufuk bey. Sizin gibi insanlar olduğu için bu forumda vakit geçiriyoruz.
viewtopic.php?f=12&t=11183&start=312#axzz5v0uuqW9J35 yasinda bir Rolex bile alamamış bir fakiri kaale alabilecek kadar vaktim yok benim malesef.''
27 kasim 2018 15.52'de yazmış bunu Mert bey. Başka bir şey söylemeye gerek görmüyorum. Keza cehalet böyle bir şey.
Not:Bu yazıyı burada paylaşmayacaktım ancak yancilar yine toplanınca kendime engel olamadım. Herkes kimin ne olduğunu görmüş olur bu vesileyle.
Ufuk bey size tekrardan teşekkür edeyim postu okuyunca birkez daha fark ettim o günlerde sizden başka bu yazıya doğru düzgün tepki gösteren olmamış. E yancı tayfa sonuçta ne bekliyoruz öyle değil mi