Arkadaşlar selamlar millitary yada pilot saat arayışım var pek birşeye denk gelmediğim için malesef henüz birşey alamadım

geçtiğimiz haftasonu yolum Bakırköy'e düştü bende gitmişken Edip Saate uğradım. Millitary deyince f/p olarak benim aklıma hep Hamilton geliyor. 4 Model denedim resimlerinide ekledim başlarınada kısaca fiyat mm vs birşeyler yazdım. Düşünen olursa yararlı olur diye düşünüyorum. Ek olarak şimdi bir saat alacam ama bunlardan birinimi almalıyım eğer alırsam hangisini almalıyım kararsızım artı bu fiyatlar verilirmi bilemedim. Bir kaç arkadaşım bu fiyatları verme temiz ikinci el denk gelirsen daha uygun fiyata alırsın dedi. Bende şuan için beklemedeyim. Bileğim 17 cm siz olsanız bu durumda nasıl hareket edersiniz? Fikirlere ihtiyacım var en doğrusunu forumdaşlardan alırım diyorum

Cevaplar için şimdiden Tşkler.
H70455533 - 38mm - Fiyat 2500 TL civarı çapını küçük buldum

H70555533 - 42mm - Fiyatı 2500 TL civarı daha önce aldım çapı iyiydi fakat boynuzlar arası uzunluk fazlaydı bileğimden taştığını düşündüğüm için vazgeçmiştim ama hala aklımda diyebilirim.

H64455533 - 40mm - Fiyat 2400 TL civarında Hamilton alacaksam sanırım 40mm olmalı bu saatten onu anladım

H69419363 - 38mm - Fiyat 2100 TL civarında kurmalı mekanizma çapını küçük buldum

H70595963 - 40mm - Fiyat 3000 TL civarı - bunun siyah, mavi, kahverengi renkleri var, kolda duruşu falan iyi ama bu fiyata alınırmı bilmiyorum