Paran覺n Sat覺n Alamayaca覺 Ak覺ll覺 Saat Yap覺ld覺! 襤te Google S

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Paran覺n Sat覺n Alamayaca覺 Ak覺ll覺 Saat Yap覺ld覺! 襤te Google S

Mesaj fare34 » 07 Kas 2018, 15:18

Google Study Watch, sat覺n al覺nmas覺 imkans覺z bir ak覺ll覺 saat modeli olarak kar覺m覺za geliyor. Son y覺llarda birbirinden etkileyici projelere imza atan Google Alphabet Verily tasar覺m覺 Study Watch modelini b繹ylesine esiz k覺lan 繹zelliklere ve Verily taraf覺ndan y羹r羹t羹len dier projelere de birlikte bir g繹z atal覺m.

Resim

Google taraf覺ndan 2015 y覺l覺nda kurulan Alphabet irketinin yan kuruluu olan Verily, Google Study Watch ad覺nda asla sat覺n al覺namayacak bir ak覺ll覺 saate imza att覺. Ge癟tiimiz y覺l Google Apple覺 geride b覺rakarak d羹nyan覺n en deerli irketi oldu ve marka deerini y羹kselterek birbirinden baar覺l覺 projelere imza att覺覺n覺 bir kez daha teknoloji d羹nyas覺na kan覺tlad覺.

imdi ise sat覺n al覺namaz bir ak覺ll覺 saat modeliyle sekt繹re damgas覺n覺 vuran Google覺n bu yeni projesi d羹nyan覺n en pahal覺 ak覺ll覺 saatleri aras覺nda yer almayacak. 羹nk羹 Alphabet Verily taraf覺ndan tasarlanan Google Study Watch asla sat覺a sunulmayacak! Peki, Google yeni ak覺ll覺 saatini neden piyasaya s羹rmeyecek? Bu sorunun yan覺 s覺ra Alphabet Verily hakk覺nda detaylar ve y羹r羹tm羹 olduu benzersiz projeler de yaz覺m覺za konuk olacak.

襤te kar覺n覺zda sat覺n al覺nmas覺 imkans覺z bir ak覺ll覺 saat: Google Study Watch.

Google Study Watch Neden Sat覺a Sunulmuyor?

Resim

Verily Study Watch olarak da bilinen bu ak覺ll覺 saat modeli, asl覺nda bir sal覺k asistan覺 olarak kar覺m覺za geliyor. Alphabet Verily kuruluunun klinik takip 癟al覺malar覺ndan biri olan Study Watch, kullan覺c覺lar覺 hakk覺nda sal覺k verilerinin en h覺zl覺 ekilde toplanmas覺n覺 ve takip edilmesini salayan bir Verily cihaz覺 olduu belirtiliyor.

Elbette ki Google覺n bu ak覺ll覺 saat modelinin sahip olduu 繹zellikler bununla s覺n覺rl覺 deil. Fakat irket taraf覺ndan yap覺lan yaz覺l覺 a癟覺klamada sadece bir test cihaz覺 olduu i癟in sat覺a sunulmayaca覺 belirtilen Study Watch, b繹ylelikle ula覺lmaz bir ak覺ll覺 saat olmay覺 baar覺yor. Peki, Study Watch hangi 繹zellikleri b羹nyesinde bar覺nd覺r覺yor?

Study Watchu Benzersiz K覺lan zellikleri

Resim

Kullan覺c覺 sal覺k takibi amac覺yla 羹retilen bu teknolojik ak覺ll覺 saat, d羹羹k enerjili ve y羹ksek 癟繹z羹n羹rl羹kl羹 ekran覺n覺n yan覺 s覺ra en az 1 haftaya kadar kullan覺m salayan g羹癟l羹 bataryas覺yla da olduk癟a dikkat 癟ekiyor. Her zaman a癟覺k ekran覺nda zaman覺 ve belli bal覺 komutlar覺 g繹steren Study Watch, daha imdiden baz覺 projelerde asistan olarak kullan覺lm覺. Teknik 繹zellikleri ve tasar覺m覺yla sade fakat 覺k bir yap覺ya sahip olan bu ak覺ll覺 saatin elbette ki sahip olduu 繹zellikler bularla s覺n覺rl覺 deil.

Resim

EKG olarak bilinen elektrokardiyogram 癟ekimini salayabilen Study Watch, bileinizdeki hemire olabilir. Ayn覺 zamanda kalp ritmini, elektrodermal aktiviteleri de geni kapasiteli haf覺zas覺na kaydedebilen bu Google Alphabet Verily cihaz覺, g羹癟l羹 ilemcisi sayesinde de ger癟ek zamanl覺 veri aktar覺m覺na imkan tan覺yor.

Study Watch zelliklerine Sahip Android Wear retilebilir!

Resim

Google taraf覺ndan 2014 y覺l覺ndan itibaren 羹retilmeye balan覺lan; Samsung, Motorola, LG, HTC, Asus ve TAG Heuer gibi 羹nl羹 markalar覺n tasar覺mlar覺yla hayat bulan Android Wear modelleri, alt覺nla s羹slenmi l羹ks ak覺ll覺 saat TAG Heuer Connected Watch gibi etkileyici versiyonlarda da kullan覺ld覺lar. Verily tasar覺m覺 Study Watch ad覺ndaki bu ak覺ll覺 saat modeli sat覺a sunulmayacak olsa da Google bu modeli 2016 y覺l覺n覺n en 癟ok satan ak覺ll覺 saatleri aras覺nda ilk s覺ralarda yer alan Android Wear modellerine kolayl覺kla entegre ederek, sal覺k uygulamalar覺yla birlikte piyasaya s羹rebilir.

Verily Kuruluunun Dier Projeleri

[youtube]https://youtu.be/Lyv0_GIGSbY[/youtube]

Uzun ad覺yla Verily Yaam Bilimleri; Google覺n Alphabeti b羹nyesinde yaam bilimleri arat覺rmalar覺nda g繹rev alan baar覺l覺 bir organizasyondur. Balang覺癟ta Google Yaam Bilimleri ad覺yla kurulan ve sonras覺nda ise Verily ismini alan bu organizasyon, bir癟ok etkileyici projenin alt覺na da imza atm覺t覺r. Kuruluun en yeni projesi ve eksiksiz bir sal覺k asistan覺 olan Study Watch ise Kiiselletirilmi Parkinson Projesi gibi daha bir癟ok Verily projesinde de g繹rev almaktad覺r.

Resim

Verily ad覺ndaki bu Google organizasyonu; diyabet hastalar覺n覺n kanlar覺ndaki glikoz d羹zeylerini s羹rekli olarak kontrol eden ak覺ll覺 bir kontak lens, titreme sorunu yaayanlar i癟in ak覺ll覺 bir ka覺k gibi projeleri de b羹nyesinde bar覺nd覺r覺yor. Ayr覺ca sal覺kl覺 bir insan覺 resmetmek i癟in insanlardan genetik ve molek羹ler bilgiler toplayan Baseline 癟al覺mas覺, sal覺k takip bileklii ve cerrahi robot gibi sal覺k alan覺na yeni bir soluk kazand覺racak bir癟ok projenin de y羹r羹t羹lmesine katk覺da bulunuyor.

Sal覺k sekt繹r羹n羹n yenilik癟i y羹zlerinden biri olma yolunda h覺zla ilerleyen Verily, hen羹z 2 y覺ld覺r var olmas覺na ramen, birbirinden benzersiz projelere imza atarak ad覺n覺 d羹nyaya duyurmay覺 baar覺yor. Study Watch ad覺ndaki bu ak覺ll覺 saat modeli ise ula覺lmazl覺覺yla dikkatleri 羹zerine 癟ekiyor. Peki, sizce Google, yeni 羹retecei Android Wear ak覺ll覺 saatlerine Study Watch 繹zelliklerini ekleyecek mi?


Haber Kaynak: https://paratic.com
Kullan覺c覺 avatar覺
fare34
 
Mesajlar: 46
Ya: 36
Kay覺t: 28 Tem 2016, 15:41
Konum: 襤stanbul

Re: Paran覺n Sat覺n Alamayaca覺 Ak覺ll覺 Saat Yap覺ld覺! 襤te Goog

Mesaj Cas覺osever » 08 Kas 2018, 17:41

G羹zel saatmi vay be o kadar 繹zellik bende olsa bende g羹zel olurum ger癟i :P
Kullan覺c覺 avatar覺
Cas覺osever
 
Mesajlar: 43
Kay覺t: 21 Kas 2016, 10:56

Re: Paran覺n Sat覺n Alamayaca覺 Ak覺ll覺 Saat Yap覺ld覺! 襤te Goog

Mesaj fare34 » 22 Kas 2018, 17:31

Lan 癟ok iyi harbiden keke sat覺lsa :D
Kullan覺c覺 avatar覺
fare34
 
Mesajlar: 46
Ya: 36
Kay覺t: 28 Tem 2016, 15:41
Konum: 襤stanbul


D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 28 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners