Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
nzmokur teşekkürler Full mavi kasayı sanırım ilk defa bu saatte görüyorum. Bence Speedmaster'ı böyle bi deneye tabi tutmamalılardı. Hislerimi tekrardan paylaşayım:
kiwi21 yazdı:Emrah abi, 36 mm'lik bronz hakkinda ne dusunuyorsun? Gordugum andan beri agzimin sularina hakim olamiyorum
Bu arada Nomos ne facia isler yapmis oyle? Begenen yoktur herhalde?
Fotograflar icin tesekkurler
Kıvanç saat nefis ama kadınlar için dizayn edilmiş. Lug yapısı dar ve dolayısıyla kayış erkek için çok ince kalıyor. Fakat Oris ile konuştuk; muhtemelen, 2019’u beklemeden, yakın zamanda 40mm yapacaklar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kiwi21 yazdı:Emrah abi, 36 mm'lik bronz hakkinda ne dusunuyorsun? Gordugum andan beri agzimin sularina hakim olamiyorum
Bu arada Nomos ne facia isler yapmis oyle? Begenen yoktur herhalde?
Fotograflar icin tesekkurler
Kıvanç saat nefis ama kadınlar için dizayn edilmiş. Lug yapısı dar ve dolayısıyla kayış erkek için çok ince kalıyor. Fakat Oris ile konuştuk; muhtemelen, 2019’u beklemeden, yakın zamanda 40mm yapacaklar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emrah abi, teşekkürler Unisex yazınca bi heyecanlanmıştım ama nasip değilmiş