cemmt yazdı:MertYe yazdı:Bildiğim kadarıyla sizdeki eski referans yani 116334 diye geçiyor. Jubile bilezik 126334 ler ile geldi 41mm olan datejustlara. Eğer referans ile bilezik yuvalarını değiştirdilerse ki kasa biraz inceldiği için ufak bir güncelleme yapmış olabilirler jubileyi takamazsınız. Yarın daha detaylı bilgi öğrenebilirsem buradan yazmaya çalışırım

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mert çok sağol ,foruma yazmamdaki sebep buradaki arkadaşların gerçekten bayiden çok daha fazla konuya hakim ve bilgili olması. [emoji106]
Caner yazmış zaten ama tekrar belirteyim bendeki dj2.
Datejust derken genel konustum biliyordum dj2 oldugunu. Konuya şöyle bir ekleme yapayım. Antalya bayisinde bugun 126334'e oyster iken ekstra jubile alınabiliyor mu? diye sordum kendileri alınabildiğini söylediler. Haftasonu olunca net bir maliyetten bahsedilmedi ama genel olarak maliyet cidden yüksek olacağı için sadece jubile ile kullanılması düşünülüyorsa saati jubile almanın çok daha doğru bir hamle olacağı söylendi ticari anlamda. Yani eğer 2 bilezikle kullanılmayacaksa bence de saati elden cıkarıp direk jubile versiyonunu satın almak daha mantıklı olabilir.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi