Patek 5960R
Yok mert yanlış anlamadıkMertYe yazdı:Amaç Rolex hediye etmekse No Date alip geçseydin abi maliyeti artırmışsın yok yerenzmokur yazdı:Herkese rolex! Daima rolex!
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende evdeki bileziklilere bi bahar temizliği yapayım dedim. Sabunlu su ve diş fırçası yardimıyla ufak bi giriştim. Aynı tarzda bir fotoyla eşlik edeyim bende
Edit: Pırlantali Rolex ve Dior annemin saatleri yanlış olmasın [emoji38]
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kilimanjaro yazdı:1 milyon usd üstü iş getirirsen tabii kinzmokur yazdı:asuspc yazdı:Hediye olacaklar kendilerinzmokur yazdı:asuspc yazdı:[quote="nzmokur"]Herkese rolex! Daima rolex!
Nazım bey , rolex mağazasımı açtınız.Batmanlar kimin [emoji38] [emoji38]
Hediye edilecekler listesine kayıt olabilirmiyiz. [emoji38] [emoji106]
Sevgili klimaMjaro neden olmasın?kilimanjaro yazdı:Görgünüze , saatlerinize hayranım nzmBokur.Arada İstanbula geliyorum.Sinan , Mert , Anıl, Taşkın yemek yiyoruz bol rakılı -.Sizde katılır mısınız bize ?
nzmokur yazdı:Sevgili klimaMjaro neden olmasın?kilimanjaro yazdı:Görgünüze , saatlerinize hayranım nzmBokur.Arada İstanbula geliyorum.Sinan , Mert , Anıl, Taşkın yemek yiyoruz bol rakılı -.Sizde katılır mısınız bize ?

nzmokur yazdı:Yok mert yanlış anlamadıkMertYe yazdı:Amaç Rolex hediye etmekse No Date alip geçseydin abi maliyeti artırmışsın yok yerenzmokur yazdı:Herkese rolex! Daima rolex!
Bende evdeki bileziklilere bi bahar temizliği yapayım dedim. Sabunlu su ve diş fırçası yardimıyla ufak bi giriştim. Aynı tarzda bir fotoyla eşlik edeyim bende
Edit: Pırlantali Rolex ve Dior annemin saatleri yanlış olmasın [emoji38]
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderilditaşlı saat ve sen pek biraraya gelmedi zihnimde [emoji23][emoji23]
Kolumda gördükleri saatler hediye ediliyor.
Pek de istekli bir hediye olduğu söylenemez haliyle!
Arap prensi destekliyor ve hediye alan tüm arapların sonunun gelmesini diliyorum!
Böylece day date ve Daytona platinyum alabilirim!

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: eskiserkan, Google [Bot], sentez42, Timsah ve 124 misafir
|
||||||||||||||