oldsabre

ETersen, çok yakışmış bu kayış!

KKarakuş, yapmışsın
kiwi21, kendimi kumsalda hissettim.

MelihGS yazdı:Herkese iyi haftalar

afl yazdı:Bağımsız butik markaları ayrı tutarak, ana akım horolojinin en tepesine her ne kadar A. Lange & Söhne'yi koysam da Patek Philippe 5146 nın kadran yerleşimi ve kalabalığa rağmen dengeli sadeliği beni her zaman etkiliyor.
Tüm paylaşımlara![]()
Berkan da anlata anlata bitiremiyor 
Tgm yazdı:afl yazdı:Bağımsız butik markaları ayrı tutarak, ana akım horolojinin en tepesine her ne kadar A. Lange & Söhne'yi koysam da Patek Philippe 5146 nın kadran yerleşimi ve kalabalığa rağmen dengeli sadeliği beni her zaman etkiliyor.
Tüm paylaşımlara![]()
Kerem Abi ben 5726 diyorumBerkan da anlata anlata bitiremiyor
![]()
onları farklı kategoride tuttuğum için kıyaslamıyorum. Genel eğilimin aksine dress watchlar bende çok daha fazla bilek süresi alıyorlar. Ama çelik bilezikteki son nokta muhtemelen benim için de 5726. Aradığım her şey var. çelik bileziğiyle gri tonlarıyla endüstriyel görünümü, katmanlı kadranı hem spor hem şık oluşuyla çok tatminkar. Submariner, Speedmaster pro ve GMT Master gurubundan daha yükseğe sıçrayacak durum oluşmuşsa aradakileri pas geçip 5726 ya oturulur afl yazdı:Submariner, Speedmaster pro ve GMT Master gurubundan daha yükseğe sıçrayacak durum oluşmuşsa aradakileri pas geçip 5726 ya oturulur
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: scarbo ve 108 misafir
|
||||||||||||||