mlm yazdı:Bizde yalan yok İbrahim
Gayet güzel bir fotoğraf olmuş. fotoğraf aklıma pirelli takvimlerini getirdi

mlm yazdı:Bizde yalan yok İbrahim
mlm yazdı:Arkadaşın şu tarz çok hoş fotoğrafları da var;)
mlm yazdı:
Fotoğraf: retekg@instagram
mlm yazdı:Sevgili Ground, markalama yine bir nebze kabul edilebilir olsa da lazer kesimin hadiseyi hand made kavramından biraz uzaklaştıracağını düşünüyorum. Aynı şekilde kalıp kullanılarak yapılan kesimler de kanımca tam hand made olmuyor. (Ule cetvel de mi kullanmayakh)
Yaptığım her kayış birbirinden farklı unique piece kayışlar, dolayısıyla kişiye özel. Kayışlarımda fabrikasyon simetrisi vaad etmemekle birlikte hedefim sadece ellerimi kullanarak bu simetriyi yakalayabilmek. Bu sebeple markalama dahil açıkçası sıcak bakmıyorum, kayış sahibinin isminin baş harflerini el yazısı ile yazma fikri de bu sebeple canlanmıştı kafamda.
Çok teşekkürler ilgin ve beğenin için![]()
raven yazdı:mlm yazdı:Sevgili Ground, markalama yine bir nebze kabul edilebilir olsa da lazer kesimin hadiseyi hand made kavramından biraz uzaklaştıracağını düşünüyorum. Aynı şekilde kalıp kullanılarak yapılan kesimler de kanımca tam hand made olmuyor. (Ule cetvel de mi kullanmayakh)
Yaptığım her kayış birbirinden farklı unique piece kayışlar, dolayısıyla kişiye özel. Kayışlarımda fabrikasyon simetrisi vaad etmemekle birlikte hedefim sadece ellerimi kullanarak bu simetriyi yakalayabilmek. Bu sebeple markalama dahil açıkçası sıcak bakmıyorum, kayış sahibinin isminin baş harflerini el yazısı ile yazma fikri de bu sebeple canlanmıştı kafamda.
Çok teşekkürler ilgin ve beğenin için![]()
Güzel düşünce
Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir
|