Ahmetrefik yazdı:Müco hayran kaldım
Rus'lardan ortada olan yavruya talibim

*Ahmet abicim teşekkür ederim. Sturmanskie'ler adeta benim kanat arkadaşlarım, vazgeçemediklerimden abi, affına sığınıyorum.. ama tabi ne zaman istersen ödünç verebilirim
khef yazdı:Mücadeleci, bullhead'e talibim.

Koleksiyon harika.
MertYe, Tebrikler.

Teşekkür ederim *khef

Bullhead, ölü.. saatlerimin içinde çalışmayan hatta çalışması sıkıntılı olan tek saat. Forumdan bir arkadaş sağolsun o saatte bana kazık attı, tamir olamayacak durumda ve ben onu yedek parça olarak saklıyorum zira ileride çalışan bir Bullhead bende istiyorum

kethuda57 yazdı:Mücadelecide satma huyu da yok aldı mı bırakmıyor

Seikolar ve ruslar şahane maşallah

*kethuda57 teşekkür ederim

evet çok zor saat satıyorum zira her birini çok seviyorum ve hatıraları var, zaten maddi anlamda büyük değiller ama anlamlı saatler pek çoğu; Mesela oradaki LM'yi uçuş okulunu bitirmek üzereyken aldım ve cebimde 5tl kaldı o saati aldıktan sonra, iyi bir Lord Matic için yaklaşık 5 sene bekledim, içime sinen denk geldi param olmadı, param oldu, düzgünü denk gelmedi derken bu ilaç gibi geldi, şimdi 5 sene beklediğim bir saatten nasıl vazgeçeyim mesela

Vintage saatleri takmak benim için zaman kapsülüne binmek tadında, içime sinenlerini bırakamıyorum. Havacılık temalı saatleri zaten zor ediniyorum ve taktığım zamanlarda çok haz duyuyorum, e zaten yukarıdaki saatlerin 5 tanesi hediye, onları da satamam

hasılı sebep çok, sonu nereye gider bilmiyorum.
Alcest yazdı:mucadeleci
MertYe
Tekrar aile fotoğrafı paylaşılmaya başlanması da çok güzel

Teşekkürler *Alcest

Zamana and olsun ki.....