TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

Mesaj Clk » 18 Tem 2015, 08:32

MertYe, kesinti %30 civari. rnek %20 VAT ile 1200 Euro'luk mal aldin. 200 Euro VAT Tax Free formu dolduruyorsun ve en fazla 130-140 Euro geri aliyorsun.

Yalniz forum 羹yelerine belirtmek istedigim bir konu var. G羹mr羹k kanunlarina g繹re yurtdisindan aldiginiz 羹r羹n羹n vergisini T羹rkiye'de 繹demeniz gerekiyor. Kontroller cok sert olmadigi icin bu pek gerceklesmiyor ama bu tip konulari burada acik acik konusmakla kendiniz hakkinda suc duyurusu yapmak arasinda pek bir fark yok :D
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj ustaomer16 » 04 Au 2015, 09:58

muhatap bulmak a癟覺s覺ndan da t羹rkiyeden almak bence daha faydal覺
Kullan覺c覺 avatar覺
ustaomer16

Kay覺t: 29 Tem 2015, 13:13

Mesaj bravoecho » 10 Kas 2015, 15:36

Merhaba,

Bende Rolex 116600 alma arefesindeyim, Black Friday indiriminde cok cok cazip bir fiyat denk gelmezse Turkiye Rolex yetkili bayilerinin birinden belli bir miktar indirim + TAX FREE ile almaya karar verdim.

Lakin saate uygulanan verginin NET olarak alanda yuzde kaci iade ediliyor? Yetkili bayi %12.5 da havaalaninda iade alacaksiniz diyor ama benim tecrubeme gore net odenen rakamlarin daha az oldugu.

Bu konu hakkinda tavsiyede bulunabilecek, yada fiyat avantaji icin SURAYA DA BAK diyebilecek arkadaslara simdiden tesekkurler.
Kullan覺c覺 avatar覺
bravoecho

Kay覺t: 10 Kas 2015, 15:30

Mesaj gagaloz » 12 Kas 2015, 21:43

eller覺n覺ze sagl覺k gayet guzel b覺lg覺 sunmussunuz tesekkurler
Kullan覺c覺 avatar覺
gagaloz

Kay覺t: 09 Kas 2013, 20:21

Mesaj donniedarko » 16 Kas 2015, 13:59

Cct yazd覺:
Bg17 yazd覺:Sahsi deneyimim, Turkiyede grey market de en ucuz fiyatlara rolex alinabilecegi yonunde...

Kat覺l覺yorum.

襤talya - Fransa - Almanya - 襤sve癟 - Hollanda - 襤ngiltere - Viyana hepsinden bizzat fiyat ald覺m, hesap kitap yapt覺m ama her seferinde T羹rkiye'deki rakamlar daha uygun 癟覺kt覺..

Bu 羹lkeler aras覺nda fiyat ve indirim olarak en iyisi ise kesinlikle Viyana. Bunun haricinde ehir zaten saat m羹zesi gibi :) Bulamayaca覺n覺z marka ve model yok gibi.

繹zelden ya da buraya rolex sat覺nal覺m覺 i癟in T羹rkiye'de tavsiye edeceiniz uygun yerleri yazabilir misiniz? beklenebilecek indirim oranlar覺n覺 da yazarsan覺z ona g繹re pazarl覺k yapar覺m. 114300 d羹羹n羹yorum. 癟ok teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
donniedarko

Kay覺t: 02 Ara 2012, 15:20

Mesaj o2o » 28 Oca 2016, 14:05

Clk yazd覺:MertYe, kesinti %30 civari. rnek %20 VAT ile 1200 Euro'luk mal aldin. 200 Euro VAT Tax Free formu dolduruyorsun ve en fazla 130-140 Euro geri aliyorsun.

Yalniz forum 羹yelerine belirtmek istedigim bir konu var. G羹mr羹k kanunlarina g繹re yurtdisindan aldiginiz 羹r羹n羹n vergisini T羹rkiye'de 繹demeniz gerekiyor. Kontroller cok sert olmadigi icin bu pek gerceklesmiyor ama bu tip konulari burada acik acik konusmakla kendiniz hakkinda suc duyurusu yapmak arasinda pek bir fark yok :D

Konu ile ilgili bir ey dan覺ay覺m. Anlad覺覺m yurtd覺覺ndan ald覺覺m覺z 羹r羹n i癟in TAX FREE ilemini yapsak bile 羹lkeye girince asl覺nda o saatin beyan覺n覺 yap覺p vergisini 繹dememiz laz覺m. Anlad覺覺m kadar覺yla bu 羹lke yasalar覺 ile ilikili. Ama unu merak ettim ; ''bir 襤TALYAN t羹rkiye den saat ald覺. Tax free ilemi ile vergi indirimi ald覺. 襤talya yasalar覺na g繹re orada vergi vs 繹demesi gerekir mi acaba? '' Aram覺zda bir 襤TALYAN olmas覺 dileiyle :lol: :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
o2o

Kay覺t: 17 Kas 2015, 18:53

Mesaj shichinin » 28 Oca 2016, 14:50

Bildiim kadar覺yla 羹lkesine d繹nd羹羹nde havaliman覺nda ya da limanda g羹mr羹k'e 羹lkeye sokaca覺 eya hakk覺nda
beyanda bulunmas覺 ve gerekli vergiyi 繹demesi gerekiyor. Yapan var m覺d覺r diye soracak olursan, hi癟 sanm覺yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
shichinin

Ya: 43
Kay覺t: 07 Eki 2015, 09:33

Yurt d覺覺ndan saat al覺m覺

Mesaj concordet1972 » 28 Oca 2016, 22:20

Merhaba arkadalar , ubat ay覺 i癟inde eimin 襤talya ve 襤ngiltere seyahatleri olucak.TUdor pelagos bakmak istiyorum sizce hangi 羹lkeden al覺nmal覺 ve hangisinde vergi avantaj覺 daha iyi bilemedim.Birde bu iki 羹lke de adres bulamad覺m hangi adreslerden bakmal覺 yard覺mc覺 olman覺z覺 rica ederim.TEekk羹rler
Kullan覺c覺 avatar覺
concordet1972

Kay覺t: 15 ub 2010, 19:12

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: btozkan, sphinx, tuncaykaya, vllkan ve 219 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners