TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Çirkin Saatler

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Çirkin Saatler

Mesaj Ahbob » 30 May 2014, 22:01

Bu iki marka belki de bu alanda tepeye oynar.

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj Tgm » 30 May 2014, 22:46

Naçizane bence bu başlık -3,5 aylık kısa sayılabilecek zamanda diliminde gördüğüm, öğrendiğim, benimsediğim, sevdiğim ve çok saygı duyduğum- TSF ruhuna yakışmıyor. Paylaşılan saatler beğenilmeyebilir, takılmayabilir ama her birisi bir ustanın elinden çıktığı için, emek verildiği için, sadece ve sadece "saat" oldukları için birer saatsever olarak bizlerin saygıyını hak eder ve etmelidir.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj raven » 30 May 2014, 22:50

Tgm çirkin kadına da saygı gösteririz ama kolumuza takıp gezmeyiz (her ne kadar çirkin kadın yok dense de kesinlikle vardır) saatin çirkinliği de ustasının zevksizlik eseridir (zevksiz olsa da eserdir eser miktarda saygıyı hak edebilir) :D
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Tgm » 30 May 2014, 23:02

Hiç bir usta çirkin olsun diye saat yapmaz. Tam da bu noktada saatler için yapılan eleştirilerin, eleştiri sınırını baya bir aştığı için forumun ruhuna yakışmadığını düşünüyorum. Bu benim fikrim tabi ki. Herkesin yaklaşımına saygı duyarım.
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Ahbob » 30 May 2014, 23:22

Bir saate çirkin demenin, o saati yapan ustaya saygısızlık olduğunu veya saygı göstermeme manasına geldiğini düşünmüyorum. Bence müşteri sıfatı taşıyan bizlerin, kendimizce güzel-çirkin değerlendirmesi yapması olmazsa olmaz. Alışveriş sürecimize de yaptığımız bu değerlendirmeler yön veriyor sonuçta.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj Tgm » 30 May 2014, 23:58

Ama bu başlıkta müşteri sıfatı taşıyan bizlerin aydınlanması ve fikir sahibi olması için -tasarım olarak- saatlerin eksileri ve artıları değerlendirilmiyor. Cımbızla seçilmiş saatler TSF'nin benimsediğim ve çok saygı duyduğum ruhuna aykırı olarak irdeleniyor, ele alınıyor. Ben çirkin saatlerin varlığını reddetmiyorum. Eleştirilmemelidir de demiyorum. Bazı eleştirilerin "güzel-çirkin" sınırını aştığını düşünüyorum (bana göre tabi ki)
Kullanıcı avatarı
Tgm

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 258 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners