Arkadaşlar merhaba, forumu kısa bir süre önce saat ilgimin başlamasıyla beraber keşfettim ve geç de olsa keşfettiğime gerçekten çok memnun oldum. Çok güzel bir ortamın yanı sıra saat konusunda gerçekten çok bilgilendirici bir ortam. İlk mesajımı da bu şekilde atmış oldum

Uzun arayışlardan sonra Maurice Lacroix Pontos S edindim. Pontos S çelik ve nato olmak üzere iki kayışıyla beraber geliyor ve fakat aşağıda sağda gördüğünüz henüz piyasaya çıkmamış olan Pontos S Extreme'in kayışına da bayıldım. Yanlışım varsa düzeltin lütfen ama forumdan anladığım üzere bu kayış kevlar veya karbon fiber (İkisi arasındaki farkı henüz anlamadım

) Bu kayışın cinsi tam olarak nedir ve bu tip bir kayışı nerden edinebilirim acaba? Yine forumdan anladığım üzere kayışta da marka oldukça önemli, Hirsch markanın baya tutulduğunu görüyorum ama bu tipte üretiyor mudur acaba?

Bir de anladığım üzere kayışın kalınlını lug uzunluğu denilen şey belirliyor ve fakat benim saatinki kaçtır onu bilmiyorum, teknik özelliklerinde falan yazmıyor. Bu konuda da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bir de bu kayış bu saate gider mi sizce?

Ve tabi bu saate gidecek başka kayış tavsiyeniz varsa onları da memnuniyetle görmek isterim