Düşünce ve girişim güzel. Saat için de bir yorum yapmayacağım. Gerçi ben Concord un uçak versiyonunu daha çok severim.
Kişisel görüşüm fiyat klasmanı olarak belli seviyenin üzerinde olduğu, TSF ye yakışacak bir seviye sayılsa da her üye için özellikle fiyat olarak cazip olmadığıdır. Ayrıca TSF Edition adını taşısa da, açıkçası benim marka takıntım var. Ayrıca böyle özel bir saat üretme girişiminin bir çok üyeye hatta belki tüm üyelere uygun olacak bir fiyat klasmanında olması ya da her bütçeye uyacak ikinci, kaliteli ve mekanik bir saatin de TSF logosuna sahip olmasıdır.
O zaman ne markasına bakarım, ne de modelini dert ederim. Bir TSF üyesi olarak saati alır severek koluma takarım. Çok tarzım olmasa dahi.
Ben önemli olanın doğru saati sevdirmek ve saat gönüllülerini teşvik etmek olduğu düşüncesindeyim. Bu forum bunu yapıyor. Ayrıca bu güzel bir iletişim imkanı da sağlar...
Başta yazdığım gibi kişisel görüşümdür

....
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein