Geçtiğimiz günlerde epey farklı parfümler deneme şansı yakaladım.
Tam olarak denediğim tüm modelleri hatırlayamıyorum fakat manken bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denediğim parfüm "Voyage d'Hermès" içlerinde en beğendiğim parfümdü. Eau de toilette olmasına rağmen, parfüm inanılmaz kalıcı. 4 fıs yapmama rağmen 3. gününde bile hala etkisini sürdürüyordu. Böyle gece çıkmalarına ve fazla resmi olmayan yerlere sıkmak için bence mükemmel bir parfüm. Parfüm unisex olmasına rağmen dediğim gibi çok başarılı. Yalnız, bu parfümü bulması pekte kolay değil. Bulduğunuz anda deneyin derim.
Onun dışında, sanırım bu başlıkta da bahsedilmiş olan ve beni fazlasıyla heyecanlandırmış Tom Ford BLACK ORCHID açıkçası bana biraz hayal kırıklığı yaşattı. Şahsen ben Tom Ford'tan daha iyi bir parfüm beklerdim. Fakat yinede beğendim hatta bir kaç bayan arkadaşım çok hoş koktuğunu ve parfümün adını sordu ama yinede daha iyisi olabilirdi diye düşünüyorum. Diğer yandan; kalıcılığı, kalitesi ve diğer Tom Ford parfümlerine nazaran uygun fiyatıyla alınası bir parfüm olmuş bence. Eğer çiçek kokularından hoşlanıyorsanız kesinlikle denemenizde fayda var.
Sanırım daha öncede bahsettiğim Paco Rabanne Black XS'te diğer güzel bir koku. Eğer 18-25 yaş aralığındaysanız bu parfümü kesinlikle denemenizi öneriyorum. Son 1 haftadır bu yaş grubu bayanlar en çok bu parfümümü ve euphoria men'i beğendi. Hatta bir bayan arkadaşım, Black xs', benden duyup bir tanıdığına hediye olarak aldı.