asymptote yazdı:Peki ben sulandırmayayım, sen de konuyu abartma istersen. Şurada yazılanlar yazılmış zaten, daha başka ne duymayı-okumayı bekliyorsun? Konu kendini sürekli tekrar etmeye müsait ve öznel yorumlara son derece açık bir konu, dolayısıyla değerlendirmeler hep subjektif olacaktır. Diğer taraftan ben sana uzun süredir ihmal edilmiş son derece NESNEL bir konu linki vereyim:
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=49&t=2941#p165089
Bakın ben de konunun uzun süre ihmal edilmesine bir serzenişte bulunmuşum, ama üslubum sizinkinden çok farklı. Konudaki fotoğrafların yarısı silinmişti, sağolsun Bond yeniden yüklemiş, yüklemek zorunda değildi. Ya da ben ondan istemek yerine kendim de ilave edebilirdim timezone'dan. Ama üslup belirleyici oluyor, ve çok şeyi değiştiriyor.
Forumun biraz daha formel bir havaya ihtiyacı var, bu konuda haklısınız. Ben teknik konuların ihmal edildiğini bazı postların yetim kaldığını burada defeatle söyledim. Fakat bir iki kişiden beklememek gerek her şeyi. Burada 10000 üyenin 9800'ü read-only takılmasa dediğiniz o geyik ortam da oluşmaz.
Forumun da yeni üyelere karşı biraz daha toleranslı ve kucaklayıcı olması gerekiyor. Bu da benim buradaki mevzudan bağımsız olarak genel görüş ve tespitimdir..
2fast4u yazdı:Ert enteresan bir sekilde bende keci sutu ne alaka derken cok sert bir elestiri yapmissiniz ama sikinti yok .arkadaslar konuyu tsf usulu tatliya baglamis haliyle saatler yemekteyiz basligi bu forumun en baba basligi olunca uyelerin saat zevkinin midesinden gectigini anlamak cok zor degil:)))sonucta ben diyorum ki cinli japon rus bi yana alman isvicreli bir yana otomatik le pilli yanyana Zaten olmaz evet 3.round baslasin
atilla4346 yazdı:Overrated: Bana gore bu kategoriye girecek bir marka yok. Sosyal durum,kisilik ozellikleri,ekonomik faktorler,yasanan cevre,entellektuel birikim ve daha yuzlerce degisken dinamiklere bagli ortaya cikan kisisel zevkle satin alinan en nihayetinde bir saatin "overrated" olarak adlandirilmasinin bana gore sadece,saati alan kisinin haricindekilerin ,biraz da gereksiz bir yorumu olmasindan ote bir anlami yoktur. Cunku benim icin gercek saatsever saati sadece ve sadece kendi keyfi icin kullanir.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: schwager, sphinx ve 186 misafir
|