Tr'de aristokrat sınıfı var mı, düzgün bir kast , soylu aileler gibi bir eğitim havası çok nadir. Eline para geçen burjuvayım diyor sanal olsun reel olsun her platformda. Entellektüel birikimler daha çok kişilerin kendilerini yetiştirmesiyle ilgili toplumumuzda. Sir, Dük, Kont yoksa şahsım adına referans alabilceğim tek konu üslup şurası için.
Çoğu kez söyledim bir damla entellektüel bir birikim , arkadaş ortamımızda konuşabilecek yeni bir konu kazandıysak ne mutlu bize.
İşte orda kimimizin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Üslup eleştirilirken bir anda, şahıslar hatta farklı şahıslar alınıyor konudan ayrı. Benimde başıma geldi biara bu mevzu ne mutlu

Tatlıya bağlansın böyle hep.
Hani gerek duymuyorum aslında ama sırf saygımdan söylemek istiyorum. Razz'ın bazı fikirlerini o kalitede savunabilecek pek kişi tanımıyorum. Kimisiyse snob durumuna düşüyor ayak uydurayım derken, lakin hiç önemli değil bence. Bahsi geçmiş öyle
Aynen DenizKsk taşı size attım

Çok kızıyorum size Vincefb başkanada kızıyordum, hatta hezeyan ediyordum ama görüşemedik artık Aralıkta gelince saldırırım duruyor mu gmt diye