TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Patek Philippe Complication Modelleri Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Patek Philippe Complication Modelleri Seçim Tavsiyesi

Mesaj SalihY » 04 Ara 2012, 00:46

Duygularima tercuman oldunuz :) Spor bir saat kronometreli olmali bence, ama şık ve agir bir saat olabildigince sade olmali, dedigim gibi dikkat cekmesi icin cok "flashy" olmasi gerekmiyor, sade haliyle de anlayanin anlamayanin dikkatini cekiyorsa o saat guzel saattir diye bir dusuncem var, yanlista olabilir tabi, iddiam yok :)

5270g bir tanidigim bulurum dedi, ondanda haber bekliyorum. Cogunlugun hosuna gidecek bir haber olur sanirim :champ:

abdulcanbaz yazdı:Şahsen kronometreyi pek sevmiyorum. Saatlerimden birinde var ama o da hediye ondan.
Şahsen en sade olanlar ve takvimli olanları hoşuma gidiyor.
Bu fiyatta bir saat alıyor olsam perpetual takvim olmasını (ay göstergesi şart değil) tercih ederim.
:champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj SalihY » 04 Ara 2012, 00:48

5159g cok guzel gozukuyor, denemek lazim. Siyah kayis olsa daha da guzel olabilirdi, tabii ki degistirilebilir ama saatlerin orijinal halini bozmayi cok seviyorum diyemem :)
Thevenin yazdı:Ayni kalibrede 5159 5496'dan cok cok daha ozel gorunuyor aslinda. Ama " maalesef " altin iste :D

Resim
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj Thevenin » 04 Ara 2012, 00:57

Acikcasi bu saatin kadrani hediye paketi gibi resmen, mukemmel :D Bana gore sari altini daha da fazla guzel.

Kayis degisikligi yapanlar mevcut, dolayisiyla sanirim temin edilebiliyor; ama bence halihazirda orijinali daha tavsan, IMHO :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj vincefb » 04 Ara 2012, 01:00

Thevenin seni pek bir hevesli gördüm Aynı konuya 3 mesajdan fazla atmazsın reyiz :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Thevenin » 04 Ara 2012, 01:03

vincefb yazdı:Thevenin seni pek bir hevesli gördüm Aynı konuya 3 mesajdan fazla atmazsın reyiz :D

Parametremiz belli, thread-value vs time (bkz. para-cokomel egrisi) :D Go figure baskan :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj SalihY » 04 Ara 2012, 01:07

Benim hepsinden cok onem verdigim kriter, uniqueness. Diceksiniz ki Patek zaten yeteri kadar uniqe degil mi? Ama oyle olmuyor bence :) Bu kriteride en fazla sanirim 5550p ve 5270g karsiliyor bu baslikta. Onlar disinda benim personal olarak cok begendigim 5496p ve 5159g kaldi zaten secenekler arasinda zannedersem, karsima bir anda simdiye kadar gormedigim bir model cikmazsa, bu 4'unden biri olur gibi duruyor..
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj asymptote » 04 Ara 2012, 01:12

İyi güzel de başkan nereye go? Figure missing:
Resim
asymptote yazdı:Foruma hoş geldiniz Salih bey :champ:
5550P :super: :geek: :super: :geek:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj AboveTheRim » 04 Ara 2012, 05:16

Salih Bey aynen yanlış anlaşılacak birşey yok. PP bir saat alın ve size özel bir kartı sertifikası olsun, hatta limitli olsun zaten Nirvana'ya eriştik demektir. Ondan sonrası artık tasarım, özel üretim saatler :champ: PP ötesinde aklıma gelen ilk modeller IWC 'de
(arkadaşlar kızmayın ciddiyim :D )

Bu arada Asymptote çokomel tüketiminde orta gelirliyi peak yaptırmışsın hayırlısı... Ya fakirleşicem yada zenginleşicem anlaşılan , nasip :D
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 176 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners